1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu zic ca 200.000 de mi sunt extrem de multi km daca e vb sa nu te atingi de el in afara de consumabile....ca km astia cred ca ii faci cam in 5 ani.... ....si dupa 5 ani deja trebuie alta masina....
    JUST ME.....30-rdd......

Comment

• N-ajungi usor la 200k. Si oricum la 150-180k te gandesti deja sa o vinzi.
      Cam asa sta treaba si cu cele straine (benzinare in special). Dupa 6-7 ani nu prea merita sa o mai tii. (la un rulaj de 25-30000 km/an)

Comment

• Originally posted by The_Kid
        200.000 mi se pare si mie extrem de putin in conditiile in care alte marci au motoare care lejer depasesc 400.000-500.000.
        La alte marci (Audi, VW) motoarele tin vreo 400.000 km. La Logan 200.000 km e deja bine.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by andrei
          La alte marci (Audi, VW) motoarele tin vreo 400.000 km. La Logan 200.000 km e deja bine.
          Cu siguranta nu o sa tin masina asta mai mult de 4 ani, timp in care o sa ajung probabil pe la 100.000. Nu ma deranjeaza prea tare daca la 200.000 trebuie segmentat motorul.

Comment

• Lumea zice ca motoru asta are 90% din cuplu disponibil de la o turatie foarte mica, nu mai tin minte cat, o fi 2000 de ture. Are cineva curba de cuplu? Daca da, cred ca multi am vrea sa ne clatim ochii pe ea. Mie mi se pare cam trasa de par chestia cu 90%, ca doar nu e diesel...si nici in realitate nu se simte sa aiba atata cuplu la turatie mica. Cel putin eu nu am simtit la drive test.

Comment

• Originally posted by cristi_p
              Lumea zice ca motoru asta are 90% din cuplu disponibil de la o turatie foarte mica, nu mai tin minte cat, o fi 2000 de ture. Are cineva curba de cuplu? Daca da, cred ca multi am vrea sa ne clatim ochii pe ea. Mie mi se pare cam trasa de par chestia cu 90%, ca doar nu e diesel...si nici in realitate nu se simte sa aiba atata cuplu la turatie mica. Cel putin eu nu am simtit la drive test.
              Da, anul trecut cei de la uzina ziceau intr-adevar ca ar ajunge la cuplu maxim la 2800 rpm.
              Nu mi se pare sa fie asa. Cand accelerezi, simt ca trage foarte sprinten numai dupa ce trece de 3700.
              Martinel rules!

Comment

• Originally posted by Ruud
                Da, anul trecut cei de la uzina ziceau intr-adevar ca ar ajunge la cuplu maxim la 2800 rpm.
                Nu mi se pare sa fie asa. Cand accelerezi, simt ca trage foarte sprinten numai dupa ce trece de 3700.
                Nu poate sa fie asa, in datele tehnice cuplul maxim este la 3750rot/min. Daca ar fi fost la 2800 s-ar fi laudat si in datele tehnice. Cred ca a avut cineva o
                "scapare" si a declarat ceva mai aiurea. Iar de simtit...da, tot pe la 3700 se simte ceva. Nu mare lucru dupa parerea mea, dar trage ceva mai bine.
                Si totusi, nu exista grafice? Eu nu am reusit sa gasesc, dar ma bazez pe voi
                Last edited by cristi_p; 13 November 2007, 14:12.

Comment

• fratilor ..prestige-ul meu are deja 2 luni...2300km..si merge criminal
                  consum 7.1 mixt. intr-adevar sunt lacome supapele alea cand ii dai talpita dar se merita.e nebuna masina(in sensul bun).singura chestie care nu-mi place e ca ma incurca presurile.trebuie neaparat sa le schimb sau sa le fisex cumva.

Comment

• Am mers zilele astea cu kia cee;d 1.4 109cp. Am ramas ff impresionat de masinutza asta sincer si cum arata si cum merge. Vad ca toata lumea ridica in slavi motorul asta de 1.6 16v de pe logan. Este singura motorizare care nu am condus-o la logan in rest am mers cu toate 1.4, 1.6 8v, 1.5 85cp si nu ma impresionat niciuna. Parerea mea este ca loganul prestige este f scumpa la ce ofera si la cum merge, si mai cred ca ceedul de 1.4 109cp face usor 1.6 16v-ul.

Comment

• dar consumu ala de pe cee`d ce zice am 2prieteni cu cee`d unu cu vreo 500km si unu cu vreo 6000km amandoi se plang de consumul exagerat de mare
                      Last edited by SoNyKeL; 26 November 2007, 22:56.

sigpic

Comment

• Consumul pe care il afisa la asta cu care am mers eu era 8.9 si cel care are masina ii da talpa, nu schimba sub 3000 oricum masina cere sa schimbi sus de tot sa auzi motorul . Abia dupa 3000 il auzi in masina.

Comment

• @doio77 de ce nu te duci matale pe un forum kia bai nene ca m-ai omorat. Esti pe un forum logan si cauti orice topic in care poti lauda kia si in care te poti pisha pe dacia. Daca iti place atat de mult kia si e atat de superioara, ce mai cauti aici?

Incepi sa ma enervezi rau si astept si alte pareri in sensul asta.

Merci

Comment

• ooops iar sa enervat iulian :d:d:d nu-i vorba de laudat kia sau nu dar e vorba ca loganu nu-i o masina rapida , cand va aud vai domne nu trage nu se infige nu stiu ce loganu e o masina de familie si atat... eu am mcv 1.6 16v si toti mama cum e fuge a? rupe a? cat iai dat a lua 180? pai ce ne luam logan sa fugim cu el ne luam logan sa ne facem treaba cu el... scopul principal al loganului e sa si faca treaba e o masina sincer nu de pustani si de alergat pe autostrade... deci kia in primu rand e o masina mica care banuiesc ca e muuult mai usoara si e o masina de pustimie(tineret) parerea mea(fara sa jignesc pe cineva) iar faza cu 8.9 sa le spui asta celor 2prieteni de ai mei...
                            eu n-am nimic cu kia e chiar frumoasa masina , dar eu unu nu mi-as lua una , din 2motive e prea ingusta ptr mine , prea multe butoane muuuuuult prea multe butoane de parca cine stie ce functii o avea ca zici ca pe bordul ala sunt comenzile de la toate modelele Lexus la un loc(astia au boala cu multe butoane) , nu am incredere in retea de dealeri si serviceuri KIA...
                            Loganu-i romanesc la urma urmei dau o fuga la ploiesti si imi iau piese ieftine si tot ce-mi trebe , dar la kia si alte marci nu ai alta alternativa decat dealerul sau dezmembrari... parerea mea...

sigpic

Comment

• @doio77: Ia da tu cu subsemnatul pe aici si lauda Cee'd-ul cat vrei.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• M-am enervat pentru ca numai despre asta scrie. Oriune posteaza baga cate ceva de la ceed. Ca idee eu ceed am vrut sa-mi cumpar dar depaseam bugetul pentru ca vroiam neaparat diesel. Stiu ca e o masina buna si foarte frumoasa dar modul lui doio77 de a posta e cam exagerat. Sa mai scrie si la alte topicuri despre alte lucruri nu doar unde crede el ca poate baga o comparatie cu kia.

doio77, vezi ca e un topic special logan vs ceed. Daca vrei sa scapi de mine baga acolo mii si mii de posturi (a bagat deja andrei adresa mai sus in timp ce eu scriam).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google