Eu nu am zis ca loganul este o masina proasta doar ca este cam scumpa la ce ofera dar vad ca deja sa ajuns logan vs xxx , mai are putin si o sa apara logan vs ferrari. Dupa cum a spus si sonykel ''loganu e o masina de familie si atat'' care dupa parerea mea pana in 10000 de euro trebuia sa coste.
1.6 16v
Collapse
X
-
sonykel parca as fi scris eu asa de mult ma unge la suflet ce ai scris,si intradevar dojo daca ai mai multi bani de stricat iati kia daca nu ia masina rominului dacia,asta este de cele mai multe ori se rezuma doar la bani si parca din ce in ce mai mult la pretentiile ce le avemLast edited by virtualmansorin; 26 November 2007, 23:30.toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
doio pai si daca asta e parerea ta atunci ce draq aduci vorba de kia aici? si de versiunile celelalte de motorizare...
normal ca se fac topicuri Logan VS... ptr ca uni sunt nehotarati si oarecum poate regreta investitia poate lor li s-ar fi potrivit alta masina...
eu unul tind sa cred ca am facut cea mai buna afacere dand 12302euro pe loganul meu... ptr ca stiu la ce sa ma astept... dar daca mi-as fi luat o skoda la 17000 sa zice a pai domne e masina nemteasca e volswagen , si pac vezi ca-ti pica nu stiu ce pe la electronica , pai nu-ti vine sa mori de oftica...
iulian stai calm ca te intelegLast edited by SoNyKeL; 26 November 2007, 23:36.
sigpic
Comment
-
@doio77 - daca 3 oameni iti zic un lucru, ia-l ca atare. Ideea e ca pe tine nici macar nu te intereseaza ce ofera logan in 10.000 ci doar ca nu ofera cat kia. Pai ia-ti kia mai nene daca ai bani de kia si lasa-neeee. Daca aveam 15.000 imi luam ceed dar asa mi-am luat logan si sunt foarte multumit de ce imi ofera.
Pls, treci in topicul special pentru kia.
* pentru faptul ca incerci glume proaste de genul comparatiilor logan vs kia cu logan vs ferrari ai un - de la mine cu mentiunea "esti praf" (cu riscul unui warm)
Comment
-
vecinul meu de usa are mazda 6 de 26 sau 27 de mi de euroi la care se adauga dobinzile si la 70 de km nu mii si ci doar 70 de km i so f-----t ceva la motor asa ca mai e si la altii mita moarta si la altii cu pretentii mult mai maritoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
il face dar tre sa stii sa-i dai masalier din mers cu dubluambreiaj adica si sa stii sa mergi cu spatele pe distante mari...
sincer chiar conteaza daca face un vw? eu nu va inteleg v-ati luat logan sa da-ti liniutze? si sa zicem ca loganu nu ar face un vw... asta ar conta in cumpararea unui logan?
sigpic
Comment
-
pai sti ...knd te vad " smecherasii " cu logan....zambesc asa ironic si zic ca e tot dacie si puii mei .intelegi;) si io m-as tavali de ras sa ii dau la unu din asta fum in nas cu golanu . Oricum am dat si m-am tinut dupa vw-uri si alte chestii cu 1.4 al meu dar totusi dak se forteazza mi-o da)
sigpic
Comment
-
Originally posted by iulian_vis
* pentru faptul ca incerci glume proaste de genul comparatiilor logan vs kia cu logan vs ferrari ai un - de la mine cu mentiunea "esti praf" (cu riscul unui warm)
Comment
Comment