1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu nu am zis ca loganul este o masina proasta doar ca este cam scumpa la ce ofera dar vad ca deja sa ajuns logan vs xxx , mai are putin si o sa apara logan vs ferrari. Dupa cum a spus si sonykel ''loganu e o masina de familie si atat'' care dupa parerea mea pana in 10000 de euro trebuia sa coste.

Comment

• sonykel parca as fi scris eu asa de mult ma unge la suflet ce ai scris,si intradevar dojo daca ai mai multi bani de stricat iati kia daca nu ia masina rominului dacia,asta este de cele mai multe ori se rezuma doar la bani si parca din ce in ce mai mult la pretentiile ce le avem
      Last edited by virtualmansorin; 26 November 2007, 23:30.
      toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• doio pai si daca asta e parerea ta atunci ce draq aduci vorba de kia aici? si de versiunile celelalte de motorizare...
        normal ca se fac topicuri Logan VS... ptr ca uni sunt nehotarati si oarecum poate regreta investitia poate lor li s-ar fi potrivit alta masina...
        eu unul tind sa cred ca am facut cea mai buna afacere dand 12302euro pe loganul meu... ptr ca stiu la ce sa ma astept... dar daca mi-as fi luat o skoda la 17000 sa zice a pai domne e masina nemteasca e volswagen , si pac vezi ca-ti pica nu stiu ce pe la electronica , pai nu-ti vine sa mori de oftica...

iulian stai calm ca te inteleg
        Last edited by SoNyKeL; 26 November 2007, 23:36.

sigpic

Comment

• @doio77 - daca 3 oameni iti zic un lucru, ia-l ca atare. Ideea e ca pe tine nici macar nu te intereseaza ce ofera logan in 10.000 ci doar ca nu ofera cat kia. Pai ia-ti kia mai nene daca ai bani de kia si lasa-neeee. Daca aveam 15.000 imi luam ceed dar asa mi-am luat logan si sunt foarte multumit de ce imi ofera.

Pls, treci in topicul special pentru kia.

* pentru faptul ca incerci glume proaste de genul comparatiilor logan vs kia cu logan vs ferrari ai un - de la mine cu mentiunea "esti praf" (cu riscul unui warm)

Comment

• vecinul meu de usa are mazda 6 de 26 sau 27 de mi de euroi la care se adauga dobinzile si la 70 de km nu mii si ci doar 70 de km i so f-----t ceva la motor asa ca mai e si la altii mita moarta si la altii cu pretentii mult mai mari
            toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• hai gata baieti lasati topicu asta si ultimele 5replyuri sa se mute la logan vs kia ca e mult de discutie si e pacat sa stricam topicul asta dedicat motoarelor 1.6 16v...

sigpic

Comment

• Mda, cred ca e o idee buna. Daca oamenii s-ar uita prin topicuri inainte sa posteze, nu s-ar mai ajunge aici.

Comment

• got the point... sa speram ca inteleg si cei care tre sa inteleaga...
                  unde draq e topicul ala cu logan vs kia ca vreau sa zic niste vorbe pe acolo si nu-l gasesc

sigpic

Comment

• o sa ma bag si io la un drive test cu un 16v , Cred k mananca un pic din asfalt ;) CUm e? trage bine ca voi stiti ca aveti ?
                    sigpic

Comment

• rupe pamntu dorutze sa vezi cand intra turbina... oricum tre sa sai dai a4a...
                      ce dracu ma , dute la subaru ia un impreza wrx sti in teste

sigpic

Comment

• ma refeream intre astea de putere asemanatoare .. ) lasa celelalte " bolide" ) oare face un vw de 101 CP ? ca ma tot contrazic cu pretenii astia cu se-atea nemtessti de pe aci
                        sigpic

Comment

• il face dar tre sa stii sa-i dai masalier din mers cu dubluambreiaj adica si sa stii sa mergi cu spatele pe distante mari...
                          sincer chiar conteaza daca face un vw? eu nu va inteleg v-ati luat logan sa da-ti liniutze? si sa zicem ca loganu nu ar face un vw... asta ar conta in cumpararea unui logan?

sigpic

Comment

• pai sti ...knd te vad " smecherasii " cu logan....zambesc asa ironic si zic ca e tot dacie si puii mei .intelegi;) si io m-as tavali de ras sa ii dau la unu din asta fum in nas cu golanu . Oricum am dat si m-am tinut dupa vw-uri si alte chestii cu 1.4 al meu dar totusi dak se forteazza mi-o da )
                            sigpic

Comment

• depinde de "piloti"
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by iulian_vis

* pentru faptul ca incerci glume proaste de genul comparatiilor logan vs kia cu logan vs ferrari ai un - de la mine cu mentiunea "esti praf" (cu riscul unui warm)
                                Gluma a fost foarte buna, si baiatul ala are dreptate. Si nu ii mai califica pe altii ca fiind praf, e de prost gust. Loganul costa foarte mult pentru ceea ce ofera (mai ales MCV-ul, care este cumparat datorita spatiului pe care il ofera, pretul fiind prea mare pentru dotarile si finisajele din el) Deja la peste 12000 de euro cat a dat sonykel pe masina cred ca putea sa isi ia ceva mai...bun daca nu avea nevoie de spatiul din spate imens.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google