1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai daca sunt aceleasi rapoarte la cutii,cum una sa aibe 60 la 3000 si cealalta 65.
    cum zicea tavi mai sus...poate nu sunt aceleasi dimensiuni la roti
    Last edited by Cristi_Xp; 14 February 2009, 12:40.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Nu stiu cum dar asta este...
      La mine la 16v are 65 si la tata la 1.6 MPI are 60(ambele sunt stock - fara nici o modificare si cauciucuri 185/65/15). Fa experimentu si vezi cat iti iese.
      fara linkuri externe

Comment

• si la mine la 1.4 in treapta 3 la 3000 ture sunt exact 60 km/h

Comment

• normal in jur de 60 ar trebui sa indice...pe ambele ...
          Attached Files
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Adevarul e ca una spune cartea si alta e realitatea. La mine la 3000 arata 65.
            fara linkuri externe

Comment

• mah nu ma fa sa ies afara,ca am acceasi cutie de pe 16veuri ... si iti arat ca nu e asa )

Comment

• Originally posted by Shaloo View Post
                La mine la 16v are 65 si la tata la 1.6 MPI are 60
                Au fost desfacut bordul vreunei dintre masini? Daca nu, e o eroare mai mare la kilometrajul tau, testul trebuie facut cu GPS-ul daca vrei sa vezi exact ce viteza au ambele la 3000 rpm in tr. III.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by Shaloo View Post
                  Adevarul e ca una spune cartea si alta e realitatea. La mine la 3000 arata 65.
                  Ai gume de iarna, stiu ca sunt aceleasi dimensiuni, dar eu stiu...

PS: deci 1.6 mpi arata 60 pe tr III si 1.6 16V arata 65 (deci la viteza asa mica, asa mare diferenta), ahaaaa!!! - deci e clara treaba, de aia se duce 1.6 16V la 200+ pe ceas ))))))

Comment

• Si cu gumele de vara si cu alea de iarna la fel imi arata. Nu e absolut nici o diferenta.
                    fara linkuri externe

Comment

• a ta e mai speciala... am avut si 1.6mpi si 1.6_16v, pot sa-ti spun cu mana pe inima ca in toate treptele de viteza ambele aratau exact aceeasi viteza la aceleai turatii; a fost prima chestie verificat cand am luat 16v-ul. acelasi lucru mi l-a confirmat si manualul masinii, acelasi lucru il gasesti si pe site-ul dacia. in mod normal, la fel merge si al tau 16v si al lui taica-tu 1.6mpi, doar afisajul e acelasi. mergeti in paralel si daca turometrele arata bine la ambele masini, atunci o sa vezi ca stati unul langa altul si aveti afisata viteza diferita. acum zi-mi daca in tr5 la 3000rpm ai 110km/h. daca n-ai atat, ai eroare de vitezometru. si daca ai, te rog sa-mi explici logic, cu cateva notiuni de mecanica de cls a 9-a cum sta treaba de fapt...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• A lui tatal tau nu arata bine. Si mie tot 65 i-mi arata la 3000 in a treia. Masina se vede in semnatura.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• confirm ca am 65 la 3000 rpm in a3a ...
                          Astept alti posesori de 1.4 sau1.6 sa ne spuna cat au in 3a la 3000rpm

Comment

• Deci nu sunt singurul care are masina "speciala". Poate e etajata putin altfel cutia la versiunile mai noi (2007-...)
                            fara linkuri externe

Comment

• nu e nimic special...problema de afisaj cred ca e la cea cu motorul de 1.6

Comment

• La mine, 16v, a 3-a la 3000 rpm tot 65 km/h.
                                Loganul Meu !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google