Originally posted by SSO
View Post
1.6 16v
Collapse
X
-
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
-
-
ok asa o sa procedez! multumesc pentru raspunsuri
Comment
-
poti schimba uleiul cand vrei chiar si in carte dacia recomanda schimbul de ulei la 7500 km daca mergi mai mult in oras si nu cred ca uleiul din motor de fabrica sa reziste 20 000 km la un an sau 20 000 km se face revizia si daca schimbi uleiul cu cateva zile inainte nu esti obligat sa il mai schimbi iarasi cu conditia sa faci schimbul la acelas service si le dai cu factura in cap
Comment
-
Eu am facut putin, si din cauza banilor, l-am luat si nu l-am rodat, vine salariul, fac plinul si o tai usurel. I-am montat azi si husele, m-a ajutat un baiat cumsecade de la service, si vreau sa plec la plimbare macar pana la bucuresti si inapoi. De kormoran, sunt bune, asa zice baiatul din service, nici nu am obiceiul s-o bruschez. De accelerat, da, frane nu folosesc sa nu pierd demarajul.
Comment
-
Originally posted by GJ-85-SRY View Post)lasa ca eu m-am certat cu ei 2 sapt sa imimsch anvelopele si nimic...am kormoran pe ea si nu am jante in rest tot....
orcum le sch eu..iarna da sunt bune dar vara sunt varza varza
Comment
-
eu tot prestige am si tot cu barum a venit echipata; pentru un mers normal sun suficient de bune, si skoda ...tot cu barum vine echipata...daca vreti performante ....sunt marci si marci...ca nu degeaba sunt si mai scumpe.dar nu va mai oofticati degeaba ca aveti barum pe masina...sunt bune pentru un mers normal!
Comment
-
Pentru Loganurile Prestige si nu numai, trebuie sa vina cu Continental/Michelin.
Comment
-
Originally posted by SSO View Posteu tot prestige am si tot cu barum a venit echipata; pentru un mers normal sun suficient de bune, si skoda ...tot cu barum vine echipata...daca vreti performante ....sunt marci si marci...ca nu degeaba sunt si mai scumpe.dar nu va mai oofticati degeaba ca aveti barum pe masina...sunt bune pentru un mers normal!
Comment
-
Pe Prestige-ul lui tata am Continentaluri iar schimbatorul si volanul tare mi-e ca nu-s de piele, nu au cusaturile ca la Prestige Ph1 deloc.
Comment
Comment