1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ziceam asa ... nu sunt decis pe masina, deocamdata am ce conduce .. tata pleaca pe dincolo si o sa vina la paste ... atunci vedem ce luam, in functie de banutzi
    http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
    http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Originally posted by GLDexTer
      AndreiM nici un avion nu creka consuma 0.4 L in 0.06 secunde adica 6.7 L pe secunda : creka ai gresit undeva. Posibil raportul aer combustibil + rata de compresie
      Eu vorbeam despere amestec aer-benzina nu despre benzina

Comment

Daca era vorba despre aer e bine, cu benzina era gresit.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pai iti dai seama ca umblai cu cisterna dupa tine numai ca sa faci ocolul blocului ;)

Comment

Eu zic ca daca vrei sa depasesti cum trebuie, opresti A.C.-ul, luminile, inchizi geamurile pt. aerodinamica, arunci lucrurile nefolositoare din masina, apesi acceleratia, te lasi un pic in fata ca sa schimbi centrul de greutate, iti faci un pic de avant si daca ai pasageri in masina sa-si faca si ei avant, strangi un pic din fund, si rogi si pasagerii sa faca la fel,.... si cred ca poti incepe depasirea aia......
            citroen c2 vrt

Comment

Scuze , era un post pt. 1.4 ca acolo se incinsese discutia...
              citroen c2 vrt

Comment

)) Oricum, bun sfatul.

Comment

Stiu ca sunt OFTOPIC dar tre sa ii raspund ceva lui ICEMAN
                  Man sa stii ca si eu am avut preferance 1.4MPi inainte de Prestige si sa stii ca daca stii sa o conduci si aia se infinge destul de bine

Comment

Originally posted by GLDexTer
                    Stiu ca sunt OFTOPIC dar tre sa ii raspund ceva lui ICEMAN
                    Man sa stii ca si eu am avut preferance 1.4MPi inainte de Prestige si sa stii ca daca stii sa o conduci si aia se infinge destul de bine
                    Si cum ti se pare ca trage prestige-ul fata de precedenta masina cu motor 1.4 ?

Comment

Trage nu trage...io-te ce-am gasit eu.Oricum mie imi pare trucata,mai ales ca vad chestia aceea rosie...deasupra de catalizator care seamana cu o proiectie de la frana de mana.Pe dyno stiu ca se trage frana de mana cand se pune pe bancul de teste...
                      Attached Files
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ala poate semnala faptul ca e scos catalizatorul, eu stiu ca pt asta e beculetzul ala

Comment

Da,da ala nu e galben din cate imi amintesc eu?
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Pai nici in poza nu e galben, e rosu ;)
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cred ca i s-a aprins becul de la catalizator din cauza ca nu mai facea fata saracu :-( la ce speedy se credea omu.
                              Vad ca avea si FULL Rezervorul dar avea un RODAJ cat de cat facut ca parca are ~11.000 KM parcursi :-)
                              PS cred ca e un aparat super cu care a facut POZA de a stabilizat trepidatiile la viteza aia si a si iesit bine sincronizata cu BLITZ-ul :-P

scrie corect romaneste
                              Last edited by Marius; 31 January 2007, 00:03.

Comment

hmmm... dar de ce nu are luminile aprinse, ca uite este intuneric afara? poze dastea va fac si eu in paint nu fotoshop :p

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google