1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

E posibil sa nu se fi vazut vernilul ala de la BLITZ
    Doar la faruri ceatza acolo pare sa se vada ceva dar nu e exclus deloc sa fie FAKE.

Comment

Se vede acolo la poriectoare un verde, care pare sa fie proiectia ledului. Mie mi se pare destul de originala, nu mi se pare un Photoshop. :p
      PS: N-a avut camera buna.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

E modificata cu photoshop poza nu are cum sa atinga peste 200 Km/h e prea de tot

Comment

Originally posted by andrei
          Pai nici in poza nu e galben, e rosu ;)
          Tocmai aia ziceam..ca in realitate parca e galben..nu e roshu
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Da, am gresit putin, vroiam sa zic ca nu e galben ci e rosu in realitate. Din cate imi amintesc eu.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu-mi aminesc..ca nu m-am urcat in masina de vreo 3 zile

Eu retrag ce am zis.Poza este reala...masina apartine lui STI si ...se pare ca merge intr-adevar cu atat

@andrei... galben e becu de la catalizator
              Last edited by Cristi_Xp; 2 February 2007, 04:23.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Eu am prins 180km/h cu 1.4
                Cred ca e posibil sa prinda 200 cu 1.6/16v

Comment

Dap..sunt care au prins 200 cu prestige..stock.Masina careia i-a fost fotografiat kilometrajul are si ceva modificari facute... 123cp mai precis

Comment

Oricum in realitate ai mai putin decat pe bord

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                      Dap..sunt care au prins 200 cu prestige..stock.Masina careia i-a fost fotografiat kilometrajul are si ceva modificari facute... 123cp mai precis
                      Sunt super curios cat avea viteza reala 200 si cat mai exact,asa dupa bord pare un 210 Km/h,pacat ca nu avea si un gps pe masina sa vada viteza reala

Comment

183 km/h este vit max constructiva cu modificari cu tot mai mult de 190 nu cred ca avea ...

Comment

Hai ma Cristi_Xp io zic ca avea 200km ce dracu cu modificarile lui (fara catalizator , esapament , axa cu came , si un soft bun si ce o mai avea ) zic io ca cu toate astea nu a castigat doar 7Km/h.
                          Vreau si eu Prestige :d
                          sigpic

Comment

Daca era 210 pe bord nu cred ca era eroarea doar de 10 km/h

Comment

Pai daca avea avea vitezometru pana la 250 atunci se mai ducea
                              Vreau si eu Prestige
                              sigpic

Comment

Oricum e super tare,sa vezi o dacie care atinge 200km/h cine isi imagina asta cu vreo 10 ani in urma.
                                As vrea sa am si eu motorul asta de 105CP pe masina mea dar si cu o turbina,sa am vreo 170CP,sa vad cum atinge 220km/h si acceleratii de 7 secunde 0-100km/h.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google