Prestige-ul atinge lejer 200. asa ca...pt cei care nu au mers niciodata cu un logan..ii rugam sa-si pastreze parerile pt ei.. ;)
1.6 16v
Collapse
X
-
Prinde 200 pe kilometraj nu pe GPS.
Comment
-
Da, pai viteza reala (pe GPS) este in jur de 185 km/h cand tie iti arata 200.
Comment
-
Originally posted by terror3009Prestige-ul atinge lejer 200. asa ca...pt cei care nu au mers niciodata cu un logan..ii rugam sa-si pastreze parerile pt ei.. ;)
Cu prestige nu am mers...sper sa am ocazia ;)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
incearca-l..si ai sa ramai surprins...eu cu Loganul meu..am mers la niste curse...si i-am lasat pe toti masca...adik un golf4 tdi; un rover 25 pe benzina; un fiat grande punto multijet;si un BMW seria 7 tot tdi(pe care l-am facut numai la demaraj..pana am ajuns eu intr-a 3-a el deja trecea de mine :P ) ; si un peugeot 307 hdi...
Comment
-
Asta-i chiar tare: Prestige-ul face un Seria 7.
PS: Din ce an era BMW-ul?
Comment
-
De mers - merge al dracului de bine Prestige.
Acum o saptamana, la ultima linie dreapta inainte de Turda, aveam 110 si intr-o clipa am fost in 170. N-am putut incerca mai mult, ca am ajuns coloana de trantori
E drept, aveam Petrom 99+. Se simte clar la pedalaMartinel rules!
Comment
-
Originally posted by RuudDe mers - merge al dracului de bine Prestige.
Acum o saptamana, la ultima linie dreapta inainte de Turda, aveam 110 si intr-o clipa am fost in 170.
Comment
Comment