1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Prestige-ul atinge lejer 200. asa ca...pt cei care nu au mers niciodata cu un logan..ii rugam sa-si pastreze parerile pt ei.. ;)

Comment

Prinde 200 pe kilometraj nu pe GPS.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

da...pe kilometraj.......nu am GPs.....si de aia nu stiu

Comment

Da, pai viteza reala (pe GPS) este in jur de 185 km/h cand tie iti arata 200.

Comment

nu stiu...nu comentez....

Comment

Originally posted by terror3009
              Prestige-ul atinge lejer 200. asa ca...pt cei care nu au mers niciodata cu un logan..ii rugam sa-si pastreze parerile pt ei.. ;)
              toti care suntem pe aici am mers cu logan ) ma indoiesc ca e cineva care nu a mers ;)
              Cu prestige nu am mers...sper sa am ocazia ;)
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

incearca-l..si ai sa ramai surprins...eu cu Loganul meu..am mers la niste curse...si i-am lasat pe toti masca...adik un golf4 tdi; un rover 25 pe benzina; un fiat grande punto multijet;si un BMW seria 7 tot tdi(pe care l-am facut numai la demaraj..pana am ajuns eu intr-a 3-a el deja trecea de mine :P ) ; si un peugeot 307 hdi...

Comment

Asta-i chiar tare: Prestige-ul face un Seria 7.
                  PS: Din ce an era BMW-ul?

Comment

BMW 730 diesel din 94...cutie automata....dar am specificat....ca l-am facut numai la demaraj...pana am ajuns intr-a 3-a el deja trecea de mine...citeste cu atentie..ce am scris mai devreme...;)

Comment

pai..poate nu era cutia setata pe modul sport )
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

De mers - merge al dracului de bine Prestige.
                        Acum o saptamana, la ultima linie dreapta inainte de Turda, aveam 110 si intr-o clipa am fost in 170. N-am putut incerca mai mult, ca am ajuns coloana de trantori
                        E drept, aveam Petrom 99+. Se simte clar la pedala
                        Martinel rules!

Comment

Nu ati incercat nicicare un chiptuning ?

Comment

Originally posted by Ruud
                            De mers - merge al dracului de bine Prestige.
                            Acum o saptamana, la ultima linie dreapta inainte de Turda, aveam 110 si intr-o clipa am fost in 170.
                            cred ca daca iti faci un chiptuning trage si mai bine,asta costa cam 200 euro si din cate am inteles consumul ramane la fel daca mergi normal fara sa il forjezi.

Comment

bun am inteles ca POATE dar cum a ajuns la mai multa kilograme?
                              ce anume mai are in plus fata de celelalta modele pentru ca diferenta este totusi cam mare.

Comment

are mai mult fier in el ,doua axe cu came etc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google