Originally posted by Cristi_Xp
1.6 16v
Collapse
X
-
-
Toate presurile incurca la apasarea acceleratiei si ambreiajului.
Cele originale au si o clema de prindere in podea, depinde de model.
Comment
-
Intreb si eu posesori de logan prestige 1.6 16valve ... in cazul masinilor voastre in momentul in care va apropiati de 3000 de rot/min pana la 3200 de rot/min motorul este mai zgomotos ??? dar repet doar in intervalul asta de ture (2850-3200 cam asa),ca mai apoi dupa 3200 de ture sa isi revina??sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
Originally posted by speakerdin 2 detalii se vede clar ca-i trucata:prima linie a vitezometrului de dupa ac e inclinata aiurea rau si, mai evident, lumina de pe marginea autostrazii (pe dreapta) e statica rau) . La viteza aia ar fi drebuit sa apara ca o dunga , nu caun punct. Este regretabil faptul ca desi loganurile sunt masini excelente, exista unii care incearca sa-i atribuie puteri supranaturale doar pentru a se da mari sau a-i face invidiosi pe altii!Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by andreiToate presurile incurca la apasarea acceleratiei si ambreiajului.
Cele originale au si o clema de prindere in podea, depinde de model.
Comment
-
Originally posted by SUPERCARsi unde gasim si noi presuri originale cu clema de prindere...in afara de dealer unde au niste preturi cu adaos enorm.
Comment
-
sa ma bag si eu in seama pe aici...sal la toata lumea....cu presurile, am stock de mocheta si sunt bune, ca au adeziv si le lipesti bine, de nu pleaca ideea e sa pui marginea superioara dinspre pedale pana la buza de la acceleratie(scobitura unde intra pedala de acc) daca intelegeti...cand e vb de zgomote eu am scaunu...asa ca muzica tare si merge...si cand e vb alceva monetan nu...la inceput aveam ceva fluctuati la relanti de la 500 urca undeva la 750 si cobora fara sa trag de volan fara aer s.a.m.d. (momentan nu mai face deocamdata)...in rest mai mult de 185 si 5000 de ture in treapta a 5 nu vrea asa ca, asta e, poate mai umblu prin ea....salLast edited by 30rdd; 27 October 2007, 16:16.JUST ME.....30-rdd......
Comment
Comment