oricat am dori si oricat am discuta aici Loganul la viteze de 180 190 este total imprevizibil. azi sta bine maine sta prost, azi e subvirator maine supravirator. in general sta prost si foarte prost
Viteza Maxima 1,6 16V
Collapse
X
-
Originally posted by marilucaciu View PostLa dacia logan 1.6 16v euro 5 viteza e limitata la 182km/h. Am testat-o eu pe autostrada cu gps-ul. Exact la 182 pe gps se taia gazul... La bord aveam undeva la 195.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
ON: 200km/h(la ac),~5700rpm, A3, rezervor 75%-Efix95, 3 oameni, noapte!
OFF:Omul se teme de ce nu poate controla intotdeauna!
Instabilitate, subvirare, supravirare si alte asemenea nu au nicio legatura cu masina ci cu cel care o intretine si o foloseste!
Cat despre zgomot la 130-140 este, pentru mine, o ciudatenie sa sustii ca e de la motor cand ai capitonaj ca la diesel. Cel mai probabil e de la cauciucurile proaste/neadecvate care rapaie.:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Da, corect, are si masina aportul ei dar trebuie s-o cunosti ca s-o poti stapani.
Redresarea nu se face numai din covrig. Mai ai si alte "instrumente" la dispozitie.
Dar daca vorbim deja de redresare inseamna ca eroarea s-a produs!
De exemplu, una e sa abordezi un viraj de 180 cu treapta a 4-a la 2000 de ture si alta e sa intri cu a 2-a la 4000 de ture, nu? Parca altfel se comporta masina(oricare ar fi ea)...:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
Comment