Viteza Maxima 1,6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cei care prindeti 190-200 kmh aveti remapare si/sau alte modificari?

Comment

• eu am dat 200 pe ceas cu soft stock si fara catalizator. daca o mai chinuiam mai lua un varf de ac acolo

Comment

• @andreyi: acum am remapare, la loganul de dinaintea astuia nu aveam si lua si ala 2 foi pe bord.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @Seba
          Daca pe drept alergi cu max. 30km/h cum (iti) explici diferenta pana la 40km/h in coborare?
          :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• te ajuta gravitatia. de ce la 40 te impiedici si cazi? pt ca picioarele tale nu dezvolta suficienta putere ca tu sa fugi cu 80km/h. acum la modul serios, ce vale e aia unde poti fugi si sa atingi 40? cam ce inclinatie? faptul ca ai putere sa atingi 200 inseamna ca trebuie sa mergi 200 constant, in ambele sensuri. este ca nu poti sa fugi spre varful dealului de mai devreme cu 40?
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Viteza maxima cu care am calcat un iepure, a fost 140 kmh, ieri seara, pe langa Pișchia
              sigpic

Comment

• Doctore, bine ca a fost iepure. Eu anul trecut aveam vreo 90 km/h in Croatia la Plitvice, cand m-am trezit cu ditamai porcul mistret mort pe banda mea, mai spre mijlocul soselei pe la 2 noaptea - cred ca il lovise vreun camion. Noroc ca l-am vazut si l-am ocolit prin dreapta pe acostament. Daca il luam, strambam cadrul de sub motor...

Comment

• Originally posted by marilucaciu View Post
                  Daca e vorba de cai, nu ar trebui sa fie diferenta la viteza maxima daca mergi pe drum plat sau daca mergi in coborare?
                  Seba eu la intrebarea asta am incercat sa raspund. Spre varful dealului nu era nicio discutie, dar daca vrei un raspuns o sa urci cu 15km/h poate!
                  Inca o data: daca in coborare accelerezi nu iti creste puterea(caii) ci doar viteza pentru ca te ajuta si forta gravitationala.
                  Daca vrei exemplu de panta gandeste-te la Dealul Feleacului sau mai bine la Calea Turzii ca e dreapta(cica).
                  :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

• Fratilor a mea ia 210 intra 5-a cu 6500 de rotai..iam dat pe A1

Comment

• si marmota invelea ciocolata !

Comment

• Originally posted by robertowrc View Post
                        Fratilor a mea ia 210 intra 5-a cu 6500 de rotai..iam dat pe A1
                        Aia era ora 21.O,acul vitezometrului e mai sus.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• @robertowrc: la afirmatia asta ar trebui sa te intrebam ce modificari ai la cutie, ce motor ai, sau daca e defect bordul. daca nici una din astea, atunci ai merita ban pentru minciuni. la 6500rpm ai lua cam 230-240, ceea ce ma indoiesc profund ca poate un logan de 105cp. nu de alta, dar ne-ai cam insultat cu manevra asta.

Comment

• @ seba cat de corecta crezi ca este metoda calcularii cu formula aceea in functie de diametrul rotii rpm si rapoartele din cutie

cu formula aia la 6500 ies vreo 238 kmh

Comment

• aia e cea mai corecta metoda de calcul.

Comment

• atunci inseamna ca la 6500 rp, colegul wrc avea 238 kmh

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google