Viteza Maxima 1,6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 195 pe ceas si la mine , benzina romaneasca.

Comment

• Cat timp ai mers cu viteza asta? Se ducea si mai sus?
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Am mers aproximez eu cateva zeci de km asa pe A2 , mai sus nu stiu daca se mai ducea , n-am mai incercat pt ca imi era oareacum frica

Comment

• cand vorbiti de viteza maxima astia cu 210+ pe bord nu uitati de roti daca le aveti modificate, pentru ca tahometrul a fost calibrat pentru un diametru al rotii de 621 mm. cu cat mai mica roata cu atat va arata mai mult si defapt viteza reala este mai mica

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=bqN9qwXEbnk minciunicaa

Comment

• 195 pe ceas si poate ajungea la 200 dar deja nu mai ai stabiliate.

Comment

• :QUOTE=parpales;1103108]195 pe ceas si la mine , benzina romaneasca.[/QUOTE]

La asa viteza poti sa dai si concert on-line...eeeee!
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by Loganu View Post
                  daca nu ma insel avea anelope 195/50/r 15 el ne poate spune mai bine.

Comment

• Salut sunt nou pe forum , am si eu tot 1.6 16v si i-am dat pe autostrada soarelui 200 , cu inca 3 persoane in masina , sunt foarte multumit de ea.Cand treceam cu 200 pe langa bmw`uri , Seaturi etc se uitau dupa mn nu cumva sa am vro racheta in portbagaj

Comment

• Se uitam si radeau ca esti inconstient
                      Nu poti face asta cu o masina ce are suspensia de fabrica.

Comment

• poti, da' nu-i recomandat, daca tii la viata ta cat de cat
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @ seba ce roti avea mareom cand a dat 210+ pe ceas si 6000 rpm cu a 5 a ?

Comment

• 195/50/15 cred.

Comment

• iezagt deci 185, maxim 190 real
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• asta spune tot.

+ 210 pe bord iar viteza reala este de 190. peste 20 kmh eroare. foarte mult

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google