Viteza Maxima 1,6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1.6 w12 )))

Comment

• nightboy mai bine nu postai decat s-o arzi in off-topic sau SPAM
      Paul, nu JREwing, nu vreau sa dau fum la 16v, e viteza la care am reusit sa fac poza
      Cand acul era la 200 cautam telefonul in buzunar, deci piciorul a jonglat putin pe pedala
      Ca sa fie treaba si mai nasoala pentru aia care zic ca nu poti sa treci de viteza maxima constructiva, va mai spun ca eram si 4 persoane in masina.

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
        kia ta se duce 200 real ?
        Teoretic da, practic nu am reusit. Poate pe vreo autostrada din Germania si cu benzina de la ei as atige vreo 210km/h pe bord si vreo 203 km/h real. Dar cum nu voi merge prea curand in Germania, ma voi multumi cu ce am reusit pana acum. Oricum in ultima vreme nu am mai trecut de 120km/h si nici nu ma prea tenteaza sa mai alerg. I-am dat de mai multe ori 200km/h pe bord si si daca stiu ca pot atinge acea viteza sunt impacat.

Originally posted by Razvy View Post
        nightboy mai bine nu postai decat s-o arzi in off-topic sau SPAM
        Paul, nu JREwing, nu vreau sa dau fum la 16v, e viteza la care am reusit sa fac poza
        Cand acul era la 200 cautam telefonul in buzunar, deci piciorul a jonglat putin pe pedala
        Ca sa fie treaba si mai nasoala pentru aia care zic ca nu poti sa treci de viteza maxima constructiva, va mai spun ca eram si 4 persoane in masina.
        La viteza maxima nu prea conteaza incarcatura masinii. Ba chiar te avantajeaza la aerodinamica sa fie masina mai lasata.
        La turatia din poza, 5375rpm cum ai spus si tu, ai avea o viteza reala de 182.4275km/h, adica o eroare de 10km/h.
        Apropo, ce anvelope ai pe masina?
        Last edited by flopy84; 30 December 2011, 23:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu asa am calculat, ca ar fi 5375, daca nu e asa, "mea culpa".
          Anyway, am postat doar pentru a le dovedi la unii ca nu e greu sa treci peste viteza maxima constructiva din talon, care inclusiv la golf-ul IV care il au ai mei e de 185 daca nu ma insel, la motor de 1.9 TDI

Comment

• Flopy nu cred sa treci de 200 reali cu 1.4.
            Eu cu 1.6 am reusit cel mai mult 205 pe ceas 202 pe GPS mai mult nu se ducea.
            Ce e drept era iarna, masina avea 2,000 km , benzina era Rompetrol de 95 si eram 4 in masina.
            Saab 9-5 Aero

Comment

• Am spus teoretic. Da mai bine discutam noi pe private ca sa nu se supere proprietarii de drept ai acestui forum.

Originally posted by Razvy View Post
              Eu asa am calculat, ca ar fi 5375, daca nu e asa, "mea culpa".
              Anyway, am postat doar pentru a le dovedi la unii ca nu e greu sa treci peste viteza maxima constructiva din talon, care inclusiv la golf-ul IV care il au ai mei e de 185 daca nu ma insel, la motor de 1.9 TDI
              Te corectez putin. Greu este, dar nu imposibil.
              Last edited by flopy84; 31 December 2011, 00:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Scuze flopy, abia acum am vazut ca ai editat postul
                Am Vredestein Hi-Trac (daca nu ma insel)

Eugen, la 205 pe ceas nu ai cum sa aia 202 reali!
                Si daca e asa, inseamna ca la 50 pe bord ai vreo 53-55 reali

Comment

• @ razvy kia ceed la 100 pe bord are 99 real este masina cu cea mai mica eroare la tahograf. fapt spus si povestit in toate revistele si emisiunile auto

Comment

• Originally posted by eugenmanea View Post
                    Eu cu 1.6 am reusit cel mai mult 205 pe ceas 202 pe GPS mai mult nu se ducea.
                    Alex, nu a precizat ca nu e vorba de Logan si sincer sa fiu nu m-am uitat ce scrie sub nick-ul lui. ce-i drept, greseala mea aici. Dar oricum e vorba de logan nu de kia :P

Comment

• Asta inainte sa fie resoftat! dupa resoftare nu mai ajung chiar acolo! si de acolo se mai putea un pic!
                      Attached Files

Comment

• Fuge nu gluma. Mama ei de panta....

Comment

• e o panarama de fake poza aia. la 6000 rpm abia are 200 pe ceas

Comment

• sincer sa fiu mi-e mila de voi ca sunteti din bucuresti si nu am cum sa va arat.
                            Daca voi nu stiti cum sa o calcati e partea a 2-a.
                            Daca bagi piciorul ca nebunu' in ea, nu o sa-ti fuga mai mult de 160 niciodata! Trebuie calcata usor si treptat.
                            Dar nagh, de unde sa stie unii

P.S.: Asta e valabil la orice masina, nu doar la Logan

Comment

• Hahahaha...
                              Du-te tare, apasand lent si treptat ce vrei tu.

LE: Aaaa, stiu eu cum merge mai bine: daca nu apasati deloc pedala de acceleratie.

Comment

• Originally posted by bbszilveszter View Post
                                Asta inainte sa fie resoftat! dupa resoftare nu mai ajung chiar acolo! .................!
                                De ce dupa resoftare ti-a scazut viteza de top?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google