1.6 w12 )))
Viteza Maxima 1,6 16V
Collapse
X
-
nightboy mai bine nu postai decat s-o arzi in off-topic sau SPAM
Paul, nu JREwing, nu vreau sa dau fum la 16v, e viteza la care am reusit sa fac poza
Cand acul era la 200 cautam telefonul in buzunar, deci piciorul a jonglat putin pe pedala
Ca sa fie treaba si mai nasoala pentru aia care zic ca nu poti sa treci de viteza maxima constructiva, va mai spun ca eram si 4 persoane in masina.
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postkia ta se duce 200 real ?
Originally posted by Razvy View Postnightboy mai bine nu postai decat s-o arzi in off-topic sau SPAM
Paul, nu JREwing, nu vreau sa dau fum la 16v, e viteza la care am reusit sa fac poza
Cand acul era la 200 cautam telefonul in buzunar, deci piciorul a jonglat putin pe pedala
Ca sa fie treaba si mai nasoala pentru aia care zic ca nu poti sa treci de viteza maxima constructiva, va mai spun ca eram si 4 persoane in masina.
La turatia din poza, 5375rpm cum ai spus si tu, ai avea o viteza reala de 182.4275km/h, adica o eroare de 10km/h.
Apropo, ce anvelope ai pe masina?
Comment
-
Eu asa am calculat, ca ar fi 5375, daca nu e asa, "mea culpa".
Anyway, am postat doar pentru a le dovedi la unii ca nu e greu sa treci peste viteza maxima constructiva din talon, care inclusiv la golf-ul IV care il au ai mei e de 185 daca nu ma insel, la motor de 1.9 TDI
Comment
-
Am spus teoretic. Da mai bine discutam noi pe private ca sa nu se supere proprietarii de drept ai acestui forum.
Originally posted by Razvy View PostEu asa am calculat, ca ar fi 5375, daca nu e asa, "mea culpa".
Anyway, am postat doar pentru a le dovedi la unii ca nu e greu sa treci peste viteza maxima constructiva din talon, care inclusiv la golf-ul IV care il au ai mei e de 185 daca nu ma insel, la motor de 1.9 TDI
Comment
-
Originally posted by eugenmanea View PostEu cu 1.6 am reusit cel mai mult 205 pe ceas 202 pe GPS mai mult nu se ducea.
Comment
-
sincer sa fiu mi-e mila de voi ca sunteti din bucuresti si nu am cum sa va arat.
Daca voi nu stiti cum sa o calcati e partea a 2-a.
Daca bagi piciorul ca nebunu' in ea, nu o sa-ti fuga mai mult de 160 niciodata! Trebuie calcata usor si treptat.
Dar nagh, de unde sa stie unii
P.S.: Asta e valabil la orice masina, nu doar la Logan
Comment
Comment