If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ce sa mai zic eu ca la mine nu mai sarea de 160 nici la vale dupa ce am resoftat o.
am bagat numai benzina de 100, am schimbat ulei am schimbat filtre....nimic. am schimbat ECU si s a intors la 200 pe ceas la prima incercare
Asta inainte sa fie resoftat! dupa resoftare nu mai ajung chiar acolo! si de acolo se mai putea un pic!
Eu nu cred ca este fake, ci doar o mare eroare de tahograf. Lui ii arata rotunjit cam 210km/h la o turatie de 5750rpm ( tot rotunjit ). In realitate are 195km/h, ceea ce este Ok.
La 5500 rpm in treapta a 5-a indica 195 kmh, dupa mine realul vitezei maxime de 183 kmh indicata de constructor. La 5750 rpm indica 205 kmh pe bord, iar pe GPS eram la 188 kmh ?
doctore, cum am mai spus, viteza trecuta in talon e viteza maxima de siguranta data de producator! nu scrie niciunde ca nu o depasesti, mai ales daca ai si factori externi.
De exemplu, eu am avut 224 pe GPS, acul nu avea ce sa-mi indice Dar ce-i drept, coboram destul de bine (undeva la 12% parca era inclinatia)
Shakar, ia uimeste-ma, de ce sa nu ajungi la turatia aia, ce te-ar opri ?
Tu faci misto sau...? Am avut un moment de ezitare, nu stiam daca sa raspund sau nu dar incerc desi la o intrebare ca asta cunostintele tale in domeniu tind spre 0 (altfel nu imi explic intrebarea), e o chestie atat de banala incat iti trebuie doar matematica de clasa 4.
De ce sa nu ajungi la turatia aia ? Fiindca cu pinion de diesel pe TR5 la 5750 RPM ai avea ~225 km/h indicati pe bord (asta daca ar putea) si cam 210 REAL. Ce zici, merge Loganul cu atat ? ))
Ca sa prinda Loganul atat, fara nicio modificare de aerodinamica, i-ar trebui pe la 165CP. De la 105-115 e distanta mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
PS - viteza maxima "de siguranta " ? Adica la viteza maxima din talon, sunt in siguranta ? Iar vorbesti fara sa cunosti.
PS2 - 224 km/h e o gogoasa, mare de tot. De ce ? Simplu, la 3000 RPM ai 102 km/h REAL la 1.4/1.6/1.6 16V, la 6000 ai 204, inca 500 RPM ar insemna ~220 km/h, viteza maxima posibila la 1.6 16V, asta pe o coborare "fara numar" sau sa fii impins de un taifun din spate. Cum tu ai 1.6 8V (asa deduc din profil), motorizare care se plafoneaza putin sub 6000 RPM, viteza maxima care ti-o permite cutia este pana in 200 km/h real. Pentru aia 24 km/h ti-ar mai trebui cel putin 650 RPM care nu ai de unde sa le scoti.
Sa nu imi spui ca ai limitarea de turatie mutata la 6700 RPM sau ca ai pinion/cutie de diesel ca m-ai facut praf.
Last edited by Shakar; 4 January 2012, 01:25.
Reason: Automerged Doublepost
Nu fac misto deloc, crede-ma, nu am de ce.
Intreaba-l pe CristiXP la cat am limitata turatia, ca sincer nu mai stiu. dar daca imi amintesc bine, voia sa o limiteze la 7000
Si ca veni vorba de turatii, crede-ma ca al meu a ajuns de multe ori intre 5500 si 6000 in a 5-a
Stiu ca sunt nebun, dar asta e Ma limitez cand sunt cu nevasta si/sau copilul in masina.
doctore, cum am mai spus, viteza trecuta in talon e viteza maxima de siguranta data de producator! nu scrie niciunde ca nu o depasesti, mai ales daca ai si factori externi.
De exemplu, eu am avut 224 pe GPS, acul nu avea ce sa-mi indice Dar ce-i drept, coboram destul de bine (undeva la 12% parca era inclinatia)
Viteza maxima de siguranta Hahhahaha, tare de tot. Esti simpatic, nu gluma.
credeam ca doar 1.4MPI prinde 200 , mai nou 1.6 16v prinde 224km/h pe GPS... iti dai seama ca in bord era acul din nou la 100km/h nu ?
Nu prinde 224 nici un diesel cu 116CP si 285NM Cuplu, si cu aerodinamica mult mai buna, nu un Logan cu un cuplu mic, pe benzina si aerodinamica...stiti voi
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment