Originally posted by bossake
View Post
Viteza Maxima 1,6 16V
Collapse
X
-
Masina nu are nici o modificare facuta, nici la suspensie si nici la motor... (model Prestige 1.6 16v).
Viteza maxima pe ceas ~195 km/h (A2), masina avea ~21000km cu benzina petrom 95, singur in masina si cu ceva bagaje (cam cat o persoana 80-100 kg).
La 180km/h turatie este de 5000rpm, pe la 195 era aproape de 5500rpm.
Pana la ~185km/h se ridica relativ repede, dar dupa trebuie sa mergi ceva distanta(1-2 km), dupa care ajunge la ~195 si se opreste, ca am mai mers vreo 5-6 km pe autostrada si nu a mai crescut nici nu a scazut.
Oricum nu recomand peste 175km/h deoarece devine instabila, daca la 150-160 poti tine volanul cu 2 degete, la 195 tii cu ambele maine si strangi de el de te dor mainele...
Comment
-
Impresia mea e ca instabila devine de la 130 incolo. O duce motorul, dar nu o lasa caroseria sa te joci la nivelul asta.
In noiembrie 2008 am prins vant puternic (rafale) intre Viena si Salzburg. Cum treceam de 100-110 kmh, cum ma purta de pe banda 1 pe banda 2. Noroc ca erau trei benzi ;) Anuntau austriecii la stirile rutiere: "o innebunit Martinel"...Martinel rules!
Comment
-
voi ce vreti acuma?de cecredeti ca are forma de caramida si inaltime de jeep?romanul vrea sa incapa in el cat mai mult, sa si fuga ,sa fie ieftin ,un pic strain,ieftin la intretinere,consum cat mai mic,sa faca cu el off road....etc.putine jeep-uri fug cu 180 .Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
197-198 pe GPS. 210+ pe ceas. singura modificare filtru K&n cu tubulatura. si o toba Akrapovic facuta pe comanda si benzina rompetrol alto 101. am facut asta pe m5 intre szeged si budapesta. a doua data nu mai fac fara suspensii ca aproape ca ma lua vantu pe sus. daca mai reusesc odata fac poze si le postez.
Comment
-
Am incercat eu, singur in masina, fara bagaje si cu putina benzina in rezervor si am luat 200 pe bord pe A1 la noi (n-am GPS), dar trebuie sa recunosc ca n-o sa mai fac asa ceva prea curand, mai ales daca o sa am pe cineva cu mine in masina. Prea era instabila, si mergea de pe o banda pe alta fara voia mea. Mi-am facut damblaua, si acum in general nu depasesc 160 pe autostrazi, iar viteza de croaziera e 140, ca sa nu ma rupa la consum.
Comment
Comment