Turatie Motor 16 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by AlinVRS View Post
    Si imbunatateste cu ceva? putere, timp raspuns, consum?
    Nu se modifica nimic privind performantele motorului; e doar un reglaj in functie de o pozitie mai corecta a pozitiei piciorului pe acceleratie.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Am inteles, ms frumos de raspuns.Azi am accelerat mai batraneste si ma dat pe spate consumul mers in afara orasului...eu fiind mai nebun si mergand cu peste 150-160km/h, de obicei,acum, iti dai seama cand am vazut 6% in bord :O sa imi cada fata.Oricum daca accelerezi treptat se intampla lucrul asta ca daca bagi piciorul in pedala si pe urma reduci nu se mai intampla la fel.DECI LA PRETUL BENZINEI AM SA MA PONDEREZ ca pedala la fund inseamna burete in buzunar
      https://encrypted-tbn1.google.com/im...ypHtCgqRoOrJ3T

Comment

Originally posted by Ceachy View Post
        Atunci imi voi lasa relantivul asa, nu voi umbla niciunde, poate isi revine cu timpul...oricum nu ma deranjeaza absolut deloc, deoarece eu nu plec doar din ambreaj...acceleratia fiind sfanta.
        Pentru ce sa pleci numai din ambreiaj? Ce, mergi dupa cortegiu?
        Va mirati dupa aceea ca va tremura la plecare.
        Asa cum ti-am spus, relantiul la mine arata asa de cand am cumparat masina.
        Attached Files

Comment

nu...dar erau altii care au spus mai sus...mie imi sta putin mai jos relantivul dar nu ma leg la cap daca nu ma doare

P.S: Buna faza cu cortegiul
          Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
          Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!

Comment

ala din poza pusa de Iancu e ralanti-ul ca la carte. tot la carte, scrie ca are voie sa fluctueze cu +/- 25rpm, adica poa' sa fie oricat in intervalul 725-775rpm si e ok.
            ceachy, sa stii ca nu tremura daca pleci la ralanti din ambreiaj si nici nu-l omori. de omorat il omori cand ii dai 5-3-4-5-3-4-3-2-3-4-2-3-4-3...la peste 3500-4000rpm. asa ii dai capat ambreiajului. vorbesc din experienta, 3 masini
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba...sa fiu sincer nu prea am eu experienta in sofat. Abea mi-am dat jos portocalele din geam, dar am cateva mii bune de km...si zeci de mii in dreapta( iar curiozitatea m-a omorat tot timpul), dar eu cand plec de pe loc, daca nu accelerez pana la aprox 1000 rpm...parca nu ma simt eu bine

Comment

Chiar ca nu inteleg; voi nu folositi si acceleratia similtan cu ambreierea? Plecati ca dupa mort, cu 700rpm?

Comment

asta ziceam si eu @IancuMIC...nu pot pleca doar din ambreaj...n-am rabdare dupa el...trebuie ajutat cu acceleratia...sa simta si motorul gust de mai multa benzina

Comment

Confirm , si la mine relanti-ul sta tot in zona de 750 rpm indiferent ca sunt pe benzina sau gaz.

Comment

• daca nu plec de la semafor, sa stea altii dupa mine, nu plec din gaz. ambreiajul imi si permite plecarea asa, pt ca prinde sus si nu e nevoie sa accelerez, intrarea in sarcina se face destul de lin, pe toata cursa ambreiajului, deci, no problem. daca e graba, 3500rpm, sus ambreiajul, gazul la podea si schimbam la 6200-6500rpm
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• eu unu nu pot pleca asa...imi prinde si ambreajul jos...si parca nu am rabdare...nu plec cu scart, dar plec repede de pe loc

Comment

• la mine e invers: nu pot pleca repede fara scartaituri si daca mai e si umed asfaltul, atunci sa vezi 1-2-3 scartaite pana dai a 4-a...

Comment

• acuma fiecare cu stilul sau de condus...

Comment

• depinde ce intelegi prin "stil" si prin "condus"... daca stil de condus = o cascada de smucituri si fluieraturi de roti, atunci iti dau o bere, virtuala
                              glumeam...nici la mine, daca sunt pe uscat, cu niste gume in toate mintile, nu scartaie decat a 2-a. acu' cu petardele astea, mi-o fluierat la plecare intr-o balta si in a 4-a, am crezut ca s-a rupt planetara, ca motorul se tura, eu schimbam in sus pana am vazut 100 pe bord, dar stateam pe loc; planetara pe naiba, roata dreapta acvaplana de-o duceau dracii

Comment

• e urat si cu acvaplanarea asta,,,si eu am pierdut un pic directia intr-o balta dar am noroc ca am gumele bune... (am vreo 8500 km cu ele...plecat maxim de 3 ori cu scart)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google