Salutare! Sunt nou pe acest forum si nu sunt posesorul unui logan
. Mi-am facut un cont pentru ca vreau sa cumpar si eu masina noastra autohtona dar sincer sa fiu nu sunt decis de loc. In prezent am un Opel Astra G din 2000 cu aceiasi capacitate. Nu il vand pentru ca nu sunt multumit de el dar pur si simplu vreau o masina noua si sa fie benzinar , asta datorita si faptului ca nu fac foarte multi kilometri intr-un an si nu stiu daca se merita un motor pe motorina. Momentan sunt in cumpana pentru ca am auzit tot felul de pareri si nu din cele mai bune. Stiu k nu este o masina extraordinara in ansamblu dar la banii pe care ii am nu cred ca am alte optiuni. Ce vreau de la voi? Este simplu. Vreau pareri sincere despre aceasta motorizare si sa ma lamuriti in privinta consumului asta ca toti mi-au zis ca ar consuma foarte mult si ca nu ar fi o alegere buna. In schimb la polul opus se afla si ce am citit pe forum si ceva discutii cu alte persoane care zic ca dimpotriva nu ar "suge" asa mult. Naiba mai stie ce sa cred. Asadar va astept cu ceva "randuri" si pentru mine. A...stiu ca unii pot spune ca parerile sunt subiective pentru ca ...nu , suntem la sectiunea 16v si toti posesorii il lauda dar cred ca pot exista si pareri cu adevarat sincere. Va multumesc mult si scuze daca v-am ocupat spatiul inutil.

Comment