Un Sfat Sincer Din Partea Voastra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am 1.4, masina are 2 ani si 9luni=38000km +
    cu exceptia itp-ului de anul trecut din noiembrie (facut la meridian sud - pt ca l-am facut cu 2 zile inainte de a-mi expira-si au fost singurii care m-au primit fara programare, la sfarsitul programului ce-i drept - nu am dat nimic spaga) toate operatiunile de intretinere le-am facut la un service autorizat dacia (autonesti), mult mai ieftini decat cobalcescu, meridian, etc; si pe langa toate astea ma lasa cu produsele mele= filtre, ulei, la care adauga ei manopere, etc...+ stau langa masina cand fac schimburile, ceea ce pe mine ma incanta, caci pot "stresa" mecanicul si il pot pune, cat se scurge uleiul, sa imi verifice diferite "tampenii" ce-mi trec mie prin cap...iar ca pret final...super ok din punctul meu de vedere...
    ia-ti logan, este o masina corecta ca pret/calitate, si ieftin/usor de intretinut. daca nu mergi mult (peste 25000km/an) nu iti lua diesel = nu se merita)

Comment

Din cele citite ma bucur k si eu voi fi fericitul posesor al unui ph2 prestige 16v. Masina o primesc saptamana viitoare si atunci voi revenii cu pareri noi, dar datorita acestui forum cred ca am facut alegerea cea mai buna. Imi place aceasta familie loganclub, drumuri bune!

Comment

Mda , concluzia am tras-o. Ma pun pe treaba si cum am vesti va tin la curent. Multam inca o data.

Comment

@ roberto ca dealer serios iti recomand Dacoserv. sunt impecabili

Societatatea S.C.DACOSERV S.A. -dealer DACIA are urmatoarele puncte de lucru:

Militari
          Adresa: B-dul Preciziei nr. 4, sector 6, Bucuresti
          Tel: 021.316.13.11(vanzari vehicule noi); / 021.317.09.86(centrala)/021.316.02.91(service)
          Fax: 021.316.12.71;e-mail: dacias@dacoserv.ro

Program de lucru:
          Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
          Sâmbăta: 8:00 - 13:00

Salaj
          Adresa: Şos. Sălaj, nr. 225, sector 5, Bucureşti
          Tel: 021.423.30.60
          Fax: 021.423.92.11
          e-mail: salajvn@dacoserv2.ro

Program de lucru:
          Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
          Sâmbăta: 8:00 - 13:00

Suntem aici pentru a-ţi răspunde la orice întrebare legată de activitatea, produsele şi serviciile noastre.

Comment

Din auzite, chiar sunt buni cei de la Dacoserv - Preciziei, cred ca te poti baza pe ei. Azi am fost pe la ei la diagnostic si s-au purtat ok si f rapid, in 15 min eram gata.
            Dacia Logan Laureat, 1.6 16V 105cp, Bleu Electrique

Comment

eugenjan21 felicitari entru alegere ,cred cai cea mai buna pt logan,si eu tot prestige 1,6 16v am si sunt f multumit

si punei de noua filtu de polen sa nu se umple tubulaturile de praf
              Last edited by nt-17-tut; 6 September 2010, 21:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Astea mai noi de un an au deja din fabrica...

Comment

a mea e din august anul trecut si nu a avut

poate sau montat dupa august

cat te ajunge acum prestige-ul eugen?

tu de cand o ai ozon?

stergatoarele pleaca cand dai apa pe parbriz?
                  Last edited by nt-17-tut; 6 September 2010, 21:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

" NT 17 TUT" 7400E cu 3 voucere si reducere din partea dealerului de 300E ... dar urmeaza taxa de 770 E (de care is foarte nemultumit dar asta e romania) + foarte multe...care nu se mai pun

Comment

o sa te saturi de umblat, de hartii si de bani dati. e abia inceputu iar cheltuielile incep din clipa in care ai iesit pe poarta dacia la volanul noii masini si treb sa bagi benzina
                      Dacia Logan Laureat, 1.6 16V 105cp, Bleu Electrique

Comment

Originally posted by nt-17-tut View Post

tu de cand o ai ozon?

stergatoarele pleaca cand dai apa pe parbriz?
                        Al meu e ridicat pe finalul lunii iulie 2009 si nu are filtru. Si nici firul ala special pentru stergatoare. Consider ca e mai bine asa, (eu inund bine parbrizul inainte de a actiona stergatoarele) se evita zgarierea lor daca parbrizul e foarte murdar.

Filtru de polen s-a montat in fabrica incepand cam din sept-oct 2009.

Comment

770 euro pentru un golan ful nou ca taxa de prima inmatriculare , sai iei sa-i f_ti mama lor de hoti , dacia nu aduce motoarele la euro 5 ca sa ia statu cati mai multi bani din taxa de prima inmatriculare . ce jigodenie dar traim in romania si nu in germania sau alta tara mai civilizata

Comment

dacoserv recomand si eu.

Comment

cand te vei duce sa ridici masina sa nu uiti camera foto acasa, sa-i pui/rogi pe babuini sa-ti faca o poza, doua;
                              vezi ca era un topic pe forum:

felicitari pt alegere.
                              sunt sigur ca nu vei regreta.

Comment

eu am luato sh,avea 8 luni si 12000km la 5800 euro

per total ma ajuns 6000 euro

pentru OZON si cu firul tras tot se inunda parbrizul cu apa,doar ca nu mai e nevoie sa dai de maneta in jos
                                Last edited by nt-17-tut; 7 September 2010, 18:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google