buna gluma.Dar sa stii ca si problema este reala
Tacanit Tacheti/distributie Sunet Diesel
Collapse
X
-
hmmmmmmmm :-?
Nu are jar,nu da rateuri,trage bine,consuma bine,etc ,toate cele bune, doar sunetul e "interesant"
Inca o dovada ca nu e problema: http://www.youtube.com/watch?v=89eC9pZvkkE
Comment
-
Originally posted by georgex2 View Postproblema mea e urmatoarea:
e destul de galagios la relanti cand e rece dar si cand e cald.am un sunet de tacheti/distributie, mai exact un sunet de diesel urat, un tacanit.
uleiuri am pus de la 5 30 ... 5 40 . la fel se aude
bujii cu 2 electrozi nkg
sa fie de la distributie ? au legatura cu tachetii hidraulici sau cu ce o bate?
motoru e relativ nou 60000 de km
intretinut la zi
Comment
-
mda, oricum motorul asta de 16 v are un sunet datre diessel la relantiu, mai ales cand este rece, dar este absolut Normal sa bata tachetii dar sunt 2 axe cu came etc, si manopera la distributie oricum e mai scumpa ca la un 8v cu tot cu cureaua de accesorii
Comment
-
Salut si eu am un 16v si cand e rece se aude ca un tractorasi dar duca ce se incalzeste putin acel zgomot dipare
Salut si eu am un 16v si cand e rece se aude ca un tractorasi dar dupa ce se incalzeste putin acel zgomot dispare
Comment
-
salut.am un logan 1.5 dci si am facut schimbul de ulei si tot ce tine de asta si dupa 3000 km a inceput sa faca un zgomot la motor de la tacheti.uleiul este mobile si nu mai stiu cum cica e dedicat pentru renault.acu o sa ii fac schimbu iar ca un mecanic asa ma indrumat.credeti ca exista si posibilitatea sa fie uleiul nasol sa nu imi faca presiunea care trebuie?
multumesc
Comment
Comment