ceva nasol.Cum poti pune motorina in loc de benzina nu stiu,nu iti vine nimic pe la nari cand scoti pistolul?
HELP ! Am Bagat Motorina In 1.6 16v
Collapse
X
-
Eu cand alimentez nici nu ii mai zic ce sa bage,spun doar de cati bani.Odata nenea ala de la benzinarie ma intreabae 50 ron dar ce bag?Pai nu iti dai fratioare seama numai dupa sunetul motorului ca e benzinar?"light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
Originally posted by ionut.stavar View PostEu cand alimentez nici nu ii mai zic ce sa bage,spun doar de cati bani.Odata nenea ala de la benzinarie ma intreabae 50 ron dar ce bag?Pai nu iti dai fratioare seama numai dupa sunetul motorului ca e benzinar?
Comment
-
Adevarul e ca ala care lucreaza la benzinarie are masteratul dat in alimentat autoturisme. N-are cum sa confunde un motor diesel cu un benzinar. De cum s-a cuplat cu pistoletul la gaurica iti poate spune cati km are masina, cat ulei are in baie, cati proprietari a avut masina, deci nu prea are cum sa greseasca. Dar nah, mai sunt si unii care habar n-au de capul lor...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
ionescu liviu scrie ce combustibil prefera masina ta si pe capacul de la rezervor pe interior.Dar la o dacie iti dai seama pe ce este si dupa zgomotul motorului
Domnule vitriol posibil nu avea masterat nici de clasa 1 si nu stia ce dracu inseamna eticheta aia cu e95,98"light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
Și eu am un Logan 16v de aproape 4 ani. Nu i-am băgat decât Carera 100, de vreo 2 ori 99+ și o dată Alto 101. Pot să vă spun că merge perfect și am consum de aprox. 6l/100. A făcut Transfăgărășanul, Transalpina...etc. și a mers perfect.
Nu vă uitați că este mai scumpă benzina, că economisiți la consum.
Este diferență între 99+ și Carera 100.
Comment
Comment