Salut am un logan 1.6 16v si am observat in ultimul timp ceva neobisnuit. Intr-o seara cand am ajuns acasa dupa ce am oprit motorul am coborat din masina si de undeva din zona compartimentului motor se auzeau zgomote ca nijte batai usoare intr-un metal succesive. Am incercat sa identific sursa zgomotului si nu am reusit sa-mi dau seama de la ce ee. Chestia e ca dupa aproximativ 10 min am revenit langa masina si nu se mai auzea nimic .. de la ce poate fi?
...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut. Si la mine se aud dar tind sa cred ca se aud de la sistemul de racire al masinii. E o parere personala. Daca stie altcineva care este sursa exacta este rugat sa posteze aici.
PS. Data viitoare cand deschizi un thread nou incearca sa-l denumesti mai concludent. Numai bine.Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.
Comment
-
inspecteaza acea protectie metalica de la galerie. e prinsa in niste suruburi. si a mea face la fel si am observat ca un surub a trecut prin carcasa. pur si simplu carcasa s-a desprins iar surubul a ramas in galerie, sau in suportul de prindere.fara
Comment
Comment