Va Rog Sa Imi Dati Un Sfat!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O secunda conteaza si este mai mult de o secunda adica de la 10,2 la 11,3.
    1,6 8V Euro 4 avea 11,5.

Comment

Originally posted by Dule View Post
      .............. eu stau in Timisoara, si din pacate, nu gasesc nici un 1.6 16v de vanzare ma poate ajuta cineva sa imi gasesc unul in stare foarte buna? Ms.
      Poate vrei sa-l gasesti cumva si la scara blocului...gata de vanzare.

Fara suparare, in cateva secunde am gasit vreo 10 bucati care s-ar inscrie in cerintele tale .
      Nu stiu cat sau daca ai cautat.

Comment

Fara suparare, in cateva secunde am gasit vreo 10 bucati care s-ar inscrie in cerintele tale .
        Nu stiu cat sau daca ai cautat.[/QUOTE]

Eu sunt incepator, chiar nu ma descurc aici pe forum ai putea sa-mi dai cateva link-uri? Ms.

Comment

In acest moment sunt pe autovit 21 de masini cu acest motor, o parte dintre ele euro 4.
          Sfatul meu este sa nu te uiti numai dupa cele cu facelift, din contra eu in locul tau as alege una din prima serie, deoarece au jenti de aliaj iar tapiteria este mai frumoasa si de foarte buna calitate. Chiar si materialul din fetele de usi este mai bun. Apoi zic eu ca arata mai masculin pe cand facelift-ul aduce a chinezarie iar ornamentul acele cromat de la portbagaj mi se pare tiganesc.

Comment

Probabil tu ai Ph1; ma abtin sa comentez. In astfel de situatii se cere obiectivitate, nu subiectivism.
            Dupa cate spui, nu cred sa fi vazut un interior de Ph2; spre deosebire de tine eu am avut si Ph1.
            Lasati-l sa aleaga el; va lua ce-i va place cel mai mult; daca puteti ajutati-l concret si cel mai important;cand cere acest lucru.
            Last edited by IancuMIC; 6 May 2012, 20:42.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Originally posted by ddor71 View Post
              Singura problema a acestei masini este ca este un Logan si nu de putine ori mi s-a intamplat ca alti soferi, posesori de masini mult mai scumpe, sa nu accepte ca aceasta masina poate mai mult decat a lor, de unde si numeroasele situatii in care am fost sicanat sau provocat. Cand mi-am pus mintea cu ei, au pierdut.
              Consumul difera foarte mult in functie de felul in care este condusa, asa ca imi este greu sa dau o valoare mai degraba pot vorbi despre extreme. Astfel cand am scos untul din ea in extraurban am trecut de 8,5. Insa cand mi-am propus, am reusit 5,7 si asta atentie in regim mixt, crede-ma ca este posibil ( 7,1 da fabricantul). In oras nu sar de 9,5 decat iarna dar se poate si sub 8.
              Omul asta zice tot in acest text...putin rezumat de mine ...Am citit tot topicul si ca ceilalti nu iti recomand facelift(ph2) mergi pe ph1, calitatea interiorului e mult mai buna.Alegerea e a ta dar sa tii cont ca nu vei face economii de combustibil cu acest motor decat daca mergi linistit.In schimb o sa fii placut surprins cand ai sa ii dai pedala ca "mananca" asfaltul.Intr-un context: E o masina buna cu un motor harnic, mai econom decat concurenta...Daca tot ai deschis topic cu asa ceva sa nu uiti sa ne zici si ce ai achizitionat intr-un final:poze , parere personala etc...
              https://encrypted-tbn1.google.com/im...ypHtCgqRoOrJ3T

Comment

Originally posted by Dule View Post
                .............................

Eu sunt incepator, chiar nu ma descurc aici pe forum ai putea sa-mi dai cateva link-uri? Ms.
                Ti-am dat PM (mesaj privat) cu mai multe detalii.

Comment

@AlinVRS, poti sa si argumentezi afirmatia asta?
                  Am citit tot topicul si ca ceilalti nu iti recomand facelift(ph2) mergi pe ph1, calitatea interiorului e mult mai buna.
                  Last edited by vasile78; 6 May 2012, 21:06.

Comment

Va anunt cand gasesc unul bun. Ms pentru sfaturi.

Comment

daca vrei sa te dai cu unul, mergi la autoeuropa la drive-test. apoi, pt comparatie, poti sa te dai cu al meu E4, cum visezi tu, sa vezi care trage si care nu.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
                        @AlinVRS, poti sa si argumentezi afirmatia asta?
                        "Seba: pt comparatie, poti sa te dai cu al meu E4, cum visezi tu, sa vezi care trage si care nu." Seba a dat raspunsul pentru performanta
                        Calitatea interiorului e mult mai buna la ph1(prestige) decat ph2, nu am chef de scris romane cu detalii asa ca iti recomand sa incerci unul dar calumea nu asa din auzite si citite...cauta un loganist cu golan 1,6 16v ph1, date tare cu el si pe urma ai sa afli raspunsul la ce am scris mai sus....
                        PS.E plin forumul de axplicatii, asa ca numai dau detalii de ce asa si nu asa decat lui Dule ca el este initiatorul topicului.
                        Respect!
                        https://encrypted-tbn1.google.com/im...ypHtCgqRoOrJ3T

Comment

Eu m-am dat tare cu tot ce inseamna Logan, diferenta intre motoare am vazut-o, intre plastice nu. Parerea mea este ca te scalzi in afirmatii prea degeaba, impresiile posesorilor sunt intotdeauna subiective...

Comment

multumesc de oferta (sa ma dau cu unul), dar sincer, as prefera sa fie al meu acela cu care ma dau pentru ca Doamne fereste, o atingi din greseala, nu vrei..dar....se mai poate inampla. De asta nu as vrea sa il incerc. Am sa caut in Timisoara daca gasesc, ar fi bine daca as gasi unu aici

Comment

Da te inteleg si inteleg si emotia care te stapaneste; se "simte"; succes.
                              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

) multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google