Inainte mergeau? Se pare ca ai cam luat tapa vietii tale cu masina...te-a umflat rau la pret

Las-o asa cum a cazut.
As avea o intrebare legata de cd-player-ul meu din masina. Sunt destul de multumit de el, doar ca nu are USB sau AUX. M-am gandit sa imi achizitionez la sfarsitul lui decembrie (deoarece atunci primesc cv banuti) un Cd-player cu aceste extrase. Am gasit un model care imi place foarte mult si anume Blaupunkt 410 Torronto. Se potriveste oare mufa de la el cu cea de la Cd-Playerul actual? Se pierde garantia daca montez eu Cd-player-u? Ce alte modele bune cunoasteti? Preferabil cu Bluetooth. Va multumesc. Mai jos atatsez linkul cu Cd-player-ul Blaupunkt 410 si o poza cu Cd-player-ul meu. Poza este cu caracter orientativ. Eu am varianta care citeste si MP3.We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment