Va Rog Sa Imi Dati Un Sfat!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inainte mergeau? Se pare ca ai cam luat tapa vietii tale cu masina...te-a umflat rau la pret
    Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
    Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!

Comment

• Originally posted by Ceachy View Post
      Inainte mergeau? Se pare ca ai cam luat tapa vietii tale cu masina...te-a umflat rau la pret
      mergeau fara nici o problema...maine le desfac sa vad ce si cum. cred ca este un contact imperfect. Sa fim seriosi...daca nu merg geamurile pe spate chiar ti se pare ca e teapa?:-)) be serious...eu am prins un pret f bun la masina crede-ma pt ca la 6000 nu gasesti o masina din 2011;-)

Comment

• A fost inmatriculata in 2011, nu fabricata atunci.
        Tu sa fii fericit, caci alegerea ai facut-o deja, iar orice argumente ti-as aduce ca ai dat mult sau ai luat teapa (nu ca ai fi facut/luat), ti-ar aduce numai nemultumiri.
        Deci, plimba-te cu ea cat poti si nu mai discuta pretul Las-o asa cum a cazut.

Comment

• Originally posted by Dule View Post
          Azi am cumparat o cotiera. Am montat-o si ce crede-ti...nu merg geamurile spate. Dar sa reglez oglinzile merge. Am tras de fire putin, si sunt tepene, nu se mista nici unu, si nici mufa de la geamuri nu se misca. Ce ar trebui sa fac? MS

Am uitat sa spun ca pe fata merg geamurile.
          Nu cumva ai pe "off" intrerupatorul basculant de pe tunel?
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Nu, maine am sa verific mufa de la butonul de blocare al geamurilor din spate. Sper sa fie de acolo, daca nu, ma duc la un electrician.
            Last edited by Seba; 19 June 2012, 23:34.

Comment

• E posibil sa-ti fi iesit acea mufa din comutatorul de blocare; am patit-o cand am remontat tunelul dupa montarea fonominului, fiindca am intins un pic cablajul.

Comment

• asa am zis si eu sper sa fie aia Cum scot mufa aia sa o bag mai bine?
                Last edited by Seba; 19 June 2012, 23:35.

Comment

• Are un sistem propriu de inclichetare; totul e sa stea cablul lejer sub tunel.
                  P.S.
                  Nu mai folosi quote, cand te referi la ultimul post; vezi regulamentul.

Comment

• ok, multumesc. scuze

Am rezolvat problema cu geamurile. Era scoasa mufa de la blocarea geamurilor spate. Cotiera sta foarte bine, nu misca deloc. Sunt foarte multumit de cotiera si masina.
                    Last edited by Seba; 19 June 2012, 23:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu mai vorbi de pretul masinii deoarece nu are rost.
                      Eu am dat in septembrie 2011 pe un Prestige 1,6 16v noua, fabricata in martie 2011, 6314 euro. Deci nu are rost sa mai discuti de pret.

Comment

• cu 3 vouchere) multumesc. daca nu ai de unde sa faci rost, ata ete;).

Comment

• Buna seara...si bine v-am regasit As avea o intrebare legata de cd-player-ul meu din masina. Sunt destul de multumit de el, doar ca nu are USB sau AUX. M-am gandit sa imi achizitionez la sfarsitul lui decembrie (deoarece atunci primesc cv banuti) un Cd-player cu aceste extrase. Am gasit un model care imi place foarte mult si anume Blaupunkt 410 Torronto. Se potriveste oare mufa de la el cu cea de la Cd-Playerul actual? Se pierde garantia daca montez eu Cd-player-u? Ce alte modele bune cunoasteti? Preferabil cu Bluetooth. Va multumesc. Mai jos atatsez linkul cu Cd-player-ul Blaupunkt 410 si o poza cu Cd-player-ul meu. Poza este cu caracter orientativ. Eu am varianta care citeste si MP3.

Attached Files

Comment

• Teoretic, pierzi garantia decit la partea electrica a masinii - adica la ce e mai nasol - dar mai bine te duci la reprezentanta si intrebi pe seful de service. El te lamureste cel mai bine, daca e baiat de treaba se face si el ca nu vede ca ai schimbat RCD-ul, sau mai bine intreaba la ei cit te-ar ajunge un RCD de-asta nou pus pe Loganele astea ultimele tipuri, al meu are tot ce vrei tu Bluetooth, mufa fronatala AUX si USB si comenzi pe ( linga ) volan...si se potriveste si mufa DIN in spate.
                            Poze gasesti pe dacia.ro la Logan Story.

Comment

• daca nu te apuci sa tai din mufa iso de pe masina nu se pierde nici o garantie , adica sa nu intervii asupra cablajului masinii cu legaturi pe fire , inlocuit mufa etc Iar daca nu se potriveste mufa sigur exista un adaptor in cutie sau la magazinele de electrice. Acum sincer daca dai 500 pe aparat mai poti da un 50 la montaj sa ai si garantie valabila la el , ca in caz de ceva probleme cred ca cei de la magazin cer factura de montaj sau vreo stampila pe certificatul de garantie de la unitatea unde s-a montat.
                              Pain brings out the truth in us all...
                              ...how much truth can you stand?

Comment

• Sau te duci cu cd-playerul si le spui alora de la dacia sa ti-l monteze ei sa nu pierzi garantia !
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google