mie nu mi se pare mare pretul, avand in vedere ca azi am aflat ca este inscrisa in circulatie abea in februarie 2011.
Va Rog Sa Imi Dati Un Sfat!
Collapse
X
-
Originally posted by Seba View Postinfundatura aia trebuie scoasa si revopsita macar semi aripa afectata, in rest, no problem.
EDIT: ceva in genu a lovito mama...doar ca usa stanga spate...la service dacia(reparata pe casco...era in garantie) pretul era la vreo 700 lei pe atunci...in 2009Last edited by Ceachy; 15 May 2012, 23:45.Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!
Comment
-
200 de euro pt 4 masini. nu stiu daca mai exista service-ul, undeva pe rebreanu/brancoveanu, pe langa benzinarie, dar acum 2 ani iti scoteau infudatura aia cu 200-250ron cu vopsit cu tot.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Mor de culoarea asta, frumos foc Ph2 cu jantele de fabrica si sa ai parte de ea. Taxiul meu este aceeasi culoare ca a ta, Rouje de Feu culoarea ei (sub colant).
Vezi ca pasajul ala il poti face fara sa revopsesti toata aripa spate. Poti revopsi doar pasajul pana la linia de sus, cum se curbeaza pasajul deasupra rotii, doar partea aceea.
Comment
-
Originally posted by Dule View Post... Parerea mea dupa acest test drive, ca masina este mult mai inchegata fata de cealalta. Cred ca si scaunele sunt ceva mai comode, iar plasticul este de alta calitate. Tata are impresia ca e mai spatioasa, desi nu cred. Am pus cateva poze cu ea, dar am pus si cu partea unde a fost infundata, si astept sfaturi sa vad ce sa fac cu ea. MS.
Pentru afirmatiile subliniate de mine, propun ca un moderator sa-ti dea direct titulatura de 5 stele sub nick-name. Spune-i si lui taica-tu sa-si creeze cont aici si el e "loganist" de mult.
Comment
-
Eu am sarit peste afirmatia aia, dar acum ca am vazut-o, am facut niste riduri de la ras.
Revenind la problema ta, e in jur de 400 lei vopsitul de panou. Si aici vb de vopsit la cuptor, nu in curte. Totusi, nu inteleg de ce ai luat o masina ce necesita tinichigerie la pret de una aproape noua, ce nu necesita asa ceva.
Pe cuvant daca va inteleg uneori.
Plus de asta, te-ai gandit de ce are cauciucuri kleber? I-ai spus aluia sa-ti dea cauciucurile inapoi? Are carte de service stampilata Dacia? Daca da, intreaba cand a fost ultima revizie.
Comment
-
A facut si omul ala un ciubuc pe cauciucuri plus ceva comision din vanzare acolo
Nu cred ca stie treaba cu usa pe spate cand o inchizi tremura tabla aia de pe aripa de zici ca e facuta din tabla de conserve.Proasta rau la tabla,imi e sila la banii astia isi gasea ceva mai bun."light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
Putea găsi şi ceva mai rău.
Cu ce mă afectează pe mine că tremură tabla pe spate când închid uşa? :-? Cam aşa tremură şi la civic, apropo.
Eu zic că maşina e foarte bună, e prestige 1.6 de 2 ani, a fost peste 10.000 de euro maşina şi a luat-o cu rodajul făcut la 6000. O să îl ducă economic 10 ani de-acum încolo dacă o ţine atât, îl doare la fes de găsit piese de schimb şi de preţ. Nu ştiu câte alte maşini îţi oferă asta.
Comment
-
Reprezinta versiunea de sw a procesorului tabloului de bord, cele care se termina cu 1 nu au CB, cele cu 2 in coada au CB, au existat sw 6001-6002, 7101-7102, 7111-7112 logan ph1, si 81111 - 81112 s.a logan ph2.
Al meu fabricat martie 2012 are sw 81402 ( sau cam asa ceva, n-am retinut exact ! ) de exemplu.
Comment
Comment