Alessandre, dai bacsu de Pepsi ! Consumul cu Alto 101 este mai mare in toate conditiile, fie drum intins fie oras. Am revenit la banala benzina de 95, iar consumul a fost chiar mai mic in conditii mai grele de drum, aglomeratie, depasiri intr-una, plus profilul drumului in usor dezavantaj. Timisoara_Lipova_Deva cu 6.5% http://www.youtube.com/watch?v=mCthKIpJ5fM
Consumul mediu 1.6 16v 105CP
Collapse
X
-
eu cred din ce in ce mai mult ca depinde foarte mult de unde bagam benzina.
azi am bagat top premium 99 de la petromul de langa metro ploiesti. am urmat traseul:
ploiesti - homoraciu - manastire crasna - ploiesti - bucuresti 5.2 %
60 localitati 100 110 afara
alta data am bagat din bucuresti aceiasi benzina. am resetat in ploiesti. acelasi traseu acelasi stil de mers aceiasi greutate aceiasi temperatura afara, cu alte cuvinte aproximativ aceleasi conditii - sub 6 % nu a vrut in ruptul capului
o sa iau 16v u lu tata sa fac un test de consum comparativ cu al meu pinion de dci
eu pe A2 am scos 4.3 % de la drajna la bucuresti cu fix 90 kmh
cineva nu ma crede ca 16v stock nu coboara sun 4.7 % tras de par
Comment
-
Originally posted by Ozon View PostLa vale. Eu nu am reusit inca sa scot un consum sub 6,5%.
baieti, cum pacaliti voi consumul? si ma refer la cei cu masini stock! spune-ti si la astia mai ne-stiutori, va rog!
eu, personal, urmeaza sa fac un drum de vre-o 700 km si cred ca mi-ar fi utile cateva sfaturi ( rotile cat de umflate sa fie, de care benzina sa bag,etc.)Dacia Logan Laureat, 1.6 16V 105cp, Bleu Electrique
Comment
-
Originally posted by Octavian___31 View PostTu ai reusit un ~6,8% pentru ca esti sincer...?
Altii crede-ma ca sunt mai al drac ca David Cooperfield la consumuri.Dacia Logan Laureat, 1.6 16V 105cp, Bleu Electrique
Comment
Comment