Consumul mediu 1.6 16v 105CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • La mine e 8,5-9 l in parlitul de oras Roman.In Bucale cred ca sub 11 nu as avea cum ,decat noaptea.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

    Comment


    • Am facut in weekend un drum in aceasi zi de la Bucuresti la Craiova dus intors pe traseul bucuresti-pitesti- slatina-craiova
      Consumul afisat pe BC era de 7.1.
      In masina eram 3 persoane la dus iar la intors tot 3 person plus inca vreo 40 de kg.
      Viteza cu care am mers la dus a fost pe autostrada 110-120km/h iar in rest 90-110 in afara iar in localitati 60-70.
      La intoarcere in afara localitatilor 90-100 in localitati 60-70 iar pe autostrada 120-130 si 30 de km de autostrada mersi intre 160-180.

      Comment


      • Salut, in 2 ianuarie am plecat la munca in A, traseu Alba-Timisoara-Szeghed-Budapesta-Wiena-Linz-Vorchdorf. in masina 3 persoane (media de 90kg) + portbagaj full + in spate jos si pe bancheta. consumul aratat de CB la cei 1050 km pe memorator a fost de 7,8 l/% , cam 70-75% din km pe autostrada iar viteza medie indicata pe CB in jur de 83 km/h. avand in vedere ca am numai 4000 km cu ea consumul mi se pare acceptabil. Dar am o nelamurire, la ce viteza constanta ar trebuii sa circul pe autostrada si sa am un consum bun. de mers merge bine dar mi se pare k la limita de 130km/h mi se pare prea turata. saptamana viitoare trebuie sa ma intorc acasa si sper ca ma veti ajuta cu vreun sfat. eu am venit cam cu 110-130 dar a vazut si 150 de vreo2 ori si 170 o data. asa merge bine dar motorul asta nu mi se pare facut pentru autostrada sau ii trebuia o cutie cu 6 trepte.
        DRUMURI BUNE

        Comment


        • Consum urban Timisoara, zapada, vremea nasoala de saptamana asta: 140 km si consum 8.8%, drumul spre casa cu 6.7% km, de asemenea pe ninsoare, am 2 degete de gheata pe masina.
          Pentru necredinciosi exista filmat ultimul drum de astazi din TM spre iesire si de asemenea intrarea in Deva.


          LE > mie mi se pare deficitara rau antifonarea. Cutia in 6 trepte ar fi fost buna, insa la asta cu 5 nu mi-as fi dorit o treapta a 5-a mai lunga. Mie nu mi se pare ca fortez motorul la regim de croaziera 4000-4500 rpm.
          sigpic

          Comment


          • Ce viteza medie ai in Timisoara?

            Comment


            • Uite aci toate datele de care ai nevoie, dupa clipul asta am mai avut de mers sa las ceva unui prieten, apoi am plecat spre casa si s-au mai adunat vre-o 10 km.
              De urmarit timpul petrecut in frana de motor. Mai putin 3-4 minute care lipsesc intentionat, asta-i in mare traseul facut zilnic. Timisorenii il recunosc usor.

              Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.


              Acum am avut 22 kmh. De obicei este ceva mai mare.
              sigpic

              Comment


              • salutare!!
                al meu loganel are 12000 km, si parerea mea ca imi consuma mcam mult... 7,5 extra. asta in conditiile urmatoare: 4 persoane, bagaj si viteza in jur de 90-110 maxim. asta e cel de 16v.
                am citit mai sus ca se spunea de 16 MPI ca are consumul mai mare decat 16v!! GRESIT!! am si loganu de 8v, si are exact consumul de pe carte, uneori chiar mai mic extraurban (adica am scos 5,5 la 90-100 km/h 4 persoane si bagaj).
                cand l-am luat pe cel de 16v in iulie 2010, consumul dat de carte extra era de 5,5!! sunt foarte curios in ce conditii imi va consuma 5,5!!! eventual sa scot banchetele, jumatate din bord (sa o fac mai usoara cu 2-300 kg) si sa merg cu tr 5 la 70 km/h???
                am intrebat la dacia... dar am primit un raspuns..... diplomat (adica nu mi-au spus nimic!)
                in bucuresti imi consuma bine (8,5-maxim 9) dar pe mine consumul extra ma "roade", pt ca in carte zice 5,5!!!!
                Cand o alerg... consuma si 10 extra... dar asta undeva la 170-180 km/h

                dupa ce am postat, m-am uitat pe dacia punct ro si am vazut noile motorizari... euro 5, ala de 8v nu mai are 90 CP are acum 85, si consuma mai putin decat 16v, au pus consum si pt bioetanol...eventual sa mergem sa facem cate un plin prin Cuba.. )
                Last edited by reloo29; 7 March 2011, 11:46. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • Drumul: Deva_Risnov_Pestera Dambovicioara_Risnov_Sighisoara_Medias_Sibiu_Deva, total 772 km, Vmedie 61 kmh, consum fix 7%, 3 persoane si bagaj. Despre cum am mers stiu destui colegi.
                  sigpic

                  Comment


                  • Pai la 61 media n-ai mers tare si dat fiind consumul final nu iai dat podele prea multe.
                    E un consum corect.

                    In delegatii fulger (800-1000 km intr-o zi) la medie de 75-80/h nu mergeam mai tare de 110 hai maxim 120 in depasiri.

                    Comment


                    • Iar vorbesti fara sa gandesti Octaviane. Socoteste stat la ralanti cel putin 1H:30min, mers incet cu varii ocazii (a se citi treapta 1 si 2), mers 80 km numai pe serpentine, dupa care un drum vai de capul lui pe care am rulat cca 6 km numai in treapta 1 si ocazional 2, etc, samd.

                      Pentru viteza medie MIXTA si nu de drum intins, se incadreaza la condus rapid. Intreaba cativa colegi de pe forum care fu viteza de linie dreapta intre Sibiu si Fagaras, sau in cat timp am recuperat cca 10 km fata de Alin1234, care in nici un caz nu mergea incet.

                      Daca tot nu mergi cu masina si benzina ta in delegatii, dupa 500 km lasa motorul la ralanti 30 de minute si vezi cu cat iti pica viteza medie. Dupa 160 km cu medie 80, o singura zi de Timisoara (max 10 km) este suficienta cat sa-mi aduca Vmed cu aproape 20 kmh mai jos.

                      Consumul este foarte bun si normal in conditiile date. Picanterie, la intrarea in Fagaras viteza medie indicata era 87 kmh si consumul 6.8%

                      NCDHD a mers afara intins cu 120, depasit fara ezitari tot ce s-a ajuns din urma, dupa care am luat-o eu inainte si am mers in cateva ocazii cu cat a prins masina.
                      Asa am scos 87 kmh media de care spuneam. Cu 110 max 120kmh nu scoti medie de 80 kmh decat daca mergi NOAPTEA si-i totul este liber in calea ta. Am prea multi km la bord ca sa inghit o asemenea minciuna. Poate aia cu 1.2 16v te cred. Eu nu !

                      Rog un moderator sa lipeasca postul la precedentul, am uitat linkul de YT.

                      Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                      Last edited by dr_mke; 8 March 2011, 03:04. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

                      Comment


                      • Off-topic: chiar nu se poate să se poarte discuții fără iz de păruială (fie ea și virtuală)? Lăsați ambițiile la o parte, că nu faceți decât să poluați topicul, iar unii care chiar vor să afle câte ceva trebuie să parcurgă șpe pagini de conflicte.

                        On-topic 1: Mihai, nici Tavi nu e mai breaz ca tine la capitolele condus, kilometri personali și perspectiva de a nu muri acasă... Lasă însă oamenii să aibă și păreri proprii, în condiția în care fiecare dintre voi are alte trasee și, mai ales alte motorizări.

                        On-topic 2: consumul meu după 4978 km de la ultima resetare a CB: 8,3 %. Mai mult decât rezonabil, în condițiile în care stau cu motorul pornit până curăț mașina de ghețuri, zăpezi și alte zoaie, iar la viteza astronomică medie de 31 km/oră și distanțele parcurse abia ajung cu ea la temperatura optimă de funcționare și deja opresc șandramaua.
                        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

                        Comment


                        • Ai un consum foarte bun, nu rezonabil. Ruta pe care o parcurgi zilnic ajuta si ea, precum si orele.

                          Asta-i ultimul post de acest fel la care nu-i dau report. Promit. Multe din posturile sale belicoase sunt cauzate concentratia crescuta dintr-o anumita substanta, a carei forumula chimica n-o scriu aici.

                          Cat despre stilurile de condus, eu sunt un individ calm care-si vede de drum, in general rapid. Din moment ce un sofer profesionist are increderea sa-si lase copilul cu mine in masina, nu mai comentez nimic. Cana imi fac de cap, o fac pe drumuri necirculate, singur in masina.

                          Dupa cate ai observat, consumurile de Timisoara obtinute de noi nu sunt credibile pentru ca avem ''16v'' care consuma mult. Mie mi se par normale pentru cine conduce corect si calm.

                          PS > postarile mele ''on-topic'' sunt cat se poate de corecte si informative.
                          sigpic

                          Comment


                          • Raman masca cum unii pot emite adevaruri absolute, pe cand ceilalti ba.
                            Dr mike, ca sa nu te altoiesc data viitoare, pastreaza limita bunului simt si lasa atitudinea de atotcunoscator ca nu-ti face bine. Nu de alta, dar mai ai de invatat de la unii ca JR si multi ca el.
                            Am vrut sa-ti spun aici si nu pe PM, caci prin PM se pare ca nu ne intelegem.

                            Comment


                            • Consumul meu pe 341 de km,,din fata blocului pana la Conca Verde si inapoi la Bucuresti de la regionala de la Brasov a fost de 7 %.
                              Cand am ajuns acolo aveam 6,9 %,,drumul a fost lejer,,dar la intoarcere (( am facut vreo 4 ore de la Conca la Bucuresti)) cand am plecat de acolo la ora 15 am prins ninsoare pe serpentinele alea apoi aglomeratie mare de la intrarea pe DN1,,Azuga-Busteni-Sinaia,,si deabia de la Posada sa eliberat traficul si pana la Ploiesti am mers cu 140-150,,si de acolo regulamentar ca erau foarte multe radare fixe si mobile.

                              Primele de 3 poze sunt de la Conca,,cand am ajuns,,restul de acasa din fata blocului..Viteza medie la final 51,2 km/h!
                              Attached Files
                              Last edited by Ivan Marian; 8 March 2011, 12:32.

                              Comment


                              • Originally posted by dr_mke View Post
                                Iar vorbesti fara sa gandesti Octaviane. Socoteste stat la ralanti cel putin 1H:30min, mers incet cu varii ocazii ...................
                                .............................
                                Daca nu debitezi toate detaliile, nu sunt medium.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google