Cel mai mult am bagat 60 de litri, mai aveam ~ 2 litri in masina. De obicei bag cat sa am aproximativ 55 de litri in rezervor.
Consumul mediu 1.6 16v 105CP
Collapse
X
-
Consumul in Timisoara saptamana ce tocmai se termina, cam 380 km condusi in obisnuitul meu stil ''pensionar'' au reclamat doar 8.7%, cu Vmed de 19,x kmh.
Inutil de spus ca evit zonele / orele aglomerate cat de mult pot. Nu imi pica rangul daca merg 10 minute pe jos ca sa evit 20 de stat blocat in trafic.sigpic
Comment
-
Doctore nu stiu de unde ai sau aveti consumul asta asa de micut ,eu unul pe timp de vara in afara localitati mai mic de 8,9 nu am prin oras 10,8 sau chiar 11. acum ca a venit frigul a crescut cu aproximativ 1l consumul........Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic
Comment
-
In primul rand MCV-ul tau este mai greu cu multe kilograme, iar Cx-ul este si el mai mare, asa cat sa coste 10 kmh la viteza maxima. MCV-urile consuma in medie cu o litra mai mult la aceiasi motorizare.
Pot sa-ti arat cum se consuma 12% cu masina ta de la Deva la Sibiu, daca vreisigpic
Comment
-
consum
eu am maşina din septembrie 2011 dar să şti că mise pare cam trasă de păr treaba referitoare la consumOriginally posted by cip View Postmasina o am din aprilie,1800km.duminica aceasta am facut VICTORIA(BV)-CLUJ,viteza max 130km/h,si am scos un consum mediu de 5.6l,benzina PETROM95.
Comment
-
Originally posted by dr_mke View PostIn primul rand MCV-ul tau este mai greu cu multe kilograme, iar Cx-ul este si el mai mare, asa cat sa coste 10 kmh la viteza maxima. MCV-urile consuma in medie cu o litra mai mult la aceiasi motorizare.
Pot sa-ti arat cum se consuma 12% cu masina ta de la Deva la Sibiu, daca vrei
Comment
-
@alessandro
Eu pun pariu pe talonul meu ca cei 240km dintre Victoria si Cluj, parcursi cu 130km/h(asa cum se sustine mai sus) se fac cu un consum de cel putin 7-7.5% si nu 5.6% si cu benzina de 95. Si sa nu uitam de relief... pana la Cluj urci si cobori de te plictisesti!
Iar la 1.800km motorul inca "strange"!
@cip
In cat timp ai ajuns la Cluj cu consumul asta?Last edited by Cobra7; 31 October 2011, 17:36.:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
Comment