Sunt bucuros ca am revenit si eu dupa o scurta pauza si am adus ceva vesti mai bune decat data trecuta. Pt inceput pot spune ca am inceput sa mai menajez si eu pedala de acceleratie (schimb viteza la 2000-2500rot/min), masina a trecut de 2500 kilometri si iata ce am obtinut.
1. facut plinul (cu varf) ... rompetrol efix 95
2. resetat CB la zero
3. drumuri numai in trafic urban (diferite ore si grade de aglomeratie)
4. dupa 100 km (de fapt 101 ... distanta pana la pompa) realimentat (tot cu varf rompetrol efix 95)
5. 9.8 litri ... mai mult nu intra
Oricum daca comparati cifrele de acum cu cele din post-ul anterior veti observa o diferenta semnificativa datorata si schimbarii stilului de condus dintr-unul agresiv spre unul ponderat.
... revin dupa ce depasesc 5000 sau 10000 (depinde de chef si gradul de curiozitate).
1. facut plinul (cu varf) ... rompetrol efix 95
2. resetat CB la zero
3. drumuri numai in trafic urban (diferite ore si grade de aglomeratie)
4. dupa 100 km (de fapt 101 ... distanta pana la pompa) realimentat (tot cu varf rompetrol efix 95)
5. 9.8 litri ... mai mult nu intra
Oricum daca comparati cifrele de acum cu cele din post-ul anterior veti observa o diferenta semnificativa datorata si schimbarii stilului de condus dintr-unul agresiv spre unul ponderat.
... revin dupa ce depasesc 5000 sau 10000 (depinde de chef si gradul de curiozitate).
Comment