Un drum de Bucuresti. Singur in masina. Poze facute la intoarcere cand stateam la bariera de la Drajna. Timp parcurs de la iesire din Galati pana la intrare in Bucuresti 2 ore si 15 minute. 4 radare am reusit sa evit, datorita Wazeului. De la Drajna la Galati am mers mai linistit. Maxim 120 km/h.
Consumul mediu 1.6 16v 105CP
Collapse
X
-
Originally posted by bolovan View Post@Archangel80 radarele poti...dar parapetii nu apar pe waze...si nici nevinovatii de pe sosele.
Comment
-
Despre consumul mediu la 16v; 5,8 pe ~850km; viteza medie ~56km/ora. In oras, maxim 100 de km. efectuati. Astazi mi-am aruncat ochii pe cb, asa ca "citez" din memorie.
O sa revin cu poze.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Consum pe 1072km, din care ~160 efectuati in oras.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Evident.
In localitati, merg oricum peste 60, iar in afara pe DN-uri max.110. Pe Drajna-Bucuresti adica pe A2, max 120.
Treaba e cum demarezi; acolo e multa benzina arsa fara prea mare folos. Daca te bagi ca inecatul in pedala, ajungi cu cateva zeci de minute mai devreme la destinatie (uneori nu, depinde de trafic), dar evident cu mai putina benzina in rezervor.
Uneori unele lucruri merita sa le faci, alteori, nu.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Sunt foarte bune...sunt foarte proaste...
Ca sa-ti spunem ce varianta...trebuie sa ne spui ce autostrada si in ce directie...si pe ce distanta.
nu de alta...dar pe autostrada...pot sa am la 120Km/h 1% consum (deva-sibiu in zona sebes)...sau 9%...sibiu-deva
Comment
Comment