a mea are un consum mediu de 6,8 - 6,9 la mersul normal....adica viteza maxima 120, si schimbari de treapta numai la 2500 de ture...
Consumul mediu 1.6 16v 105CP
Collapse
X
-
cum aveti voi mancavas consum de 6-7-8 ? io in oras am consum de 11 12 si daca e aglomeratie .. 14-15
e berlina si schimb la 3000 3500 cateodata 4000 .... si nici nu dau a 5a in oras niciodata, ca pierd din puterea de tragere
oricum nu ma interesa ce consum avea ... daca ma interesa imi luam scuter ;) sau dci
Comment
-
Originally posted by armand24cum aveti voi mancavas consum de 6-7-8 ? io in oras am consum de 11 12 si daca e aglomeratie .. 14-15
e berlina si schimb la 3000 3500 cateodata 4000 .... si nici nu dau a 5a in oras niciodata, ca pierd din puterea de tragere
oricum nu ma interesa ce consum avea ... daca ma interesa imi luam scuter ;) sau dciMartinel rules!
Comment
-
Nu se compara Clujul cu Bucurestiul la aglomeratie si consum.
Comment
-
Originally posted by FLORYN@G3G3- la tine in Sf. Ghe. nici nu apuc sa bag a2a ca gata am traversat orasul, noroc cu sensul ala giratoriu, ca ma obliga sa incetinesc, astfel...
Comment
-
eu la loganu meu 1.4 mpi are 3 ani consum neschimbat eu si inca o persoana .. cu care ma plimb mai tot timpul oras : 6,4 - 7 cel mult .. si in afara cand o tzin intr`o suta imi ia 5,5 - 6 cel mult . Viteza maxima tot cu inca o persoana 197 km / h si nu tremura etc .. consum atunci daca nu ma insel vreo 13 - 14 la suta si ca turatii schimb la 2500 - 3000 iara cand ma enervez pe tampitii astia din trafic mai schimb si la 5000 de draci )Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
daca imi luam hummer imi vindeam casa ca sa pot merge cu el pe strada ) nu zic ca nu ma intereseaza, exprimare greshita .. dar cu +- 2-3 litri fata de altele
chiar nu are relevanta
decat la drum lung unde imi bag unghia in gat cand vad consum de 9 la 180km/h
la 13 zici ca merg cu diesel .. 5 l maxim 6 in depashiri
Comment
Comment