...cred ca asa e si cu 4.8% ala - tot pe ceas si cu roti mai mici ;)
Consumul mediu 1.6 16v 105CP
Collapse
X
-
Originally posted by ParuLuScorilo View Post...cred ca asa e si cu 4.8% ala - tot pe ceas si cu roti mai mici ;)
in alta ordine de idei, unii se pot agita cat vor. n-am mers blana sa culeg aplauze sau fluieraturi, fac ceva pe ele. m-am atacat doar cand am vazut ca unii posesori de 1.4mpi nu cred ca la viteza maxima saispevolti nu consuma mai mult de 14% (se stiu ei aia "gica-contra", fosti piloti de kart, care au la avatar o poza cu un logan rosu, un caine si o casca )
hai sonykel, omoara-ma cu pietre c-am indraznit de cateva ori sa-i dau maximul la logan. mai rau, am si nesimtirea sa-i contrazic pe aia cu 1.4 care traiesc cu falsa impresie ca au un motor super economic. asa, si?Last edited by Seba; 15 September 2009, 15:05.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by GJ-85-SRY View Postbaieti nu am mers constant cu ea la 200
a oscilat viteza intre 170-210km/h
schimbat numai la 6000-6500 r/min (pe tr4 175km/h)
doar ca atunci candte alergi cu cineva nu schimbi la 2500 r/min )
Comment
-
offtopic: acuma inteleg de ce s-a insistat sa se mentina topicul deschis (ne mai distram si noi de cate unul ce se tureaza)
ontopic: referitor la consumul lui george, care sa fie aportul incarcarii masinii fata de cel al AC-ului la acel litru suplimentar?Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...
Comment
-
Din cate am vazut eu, mai ales pe extraurban, ac-ul se simte destul de putin la consum. in schimb nr de pasageri conteaza destul de mult .
Cam la aceleasi consumuri ma incadrez si eu ca si @george. undeva la 6.2-6.3 la mers normal (pe DN-uri), undeva la 7.0 (dn-uri+daca am ceva autostrada, unde merg 130-140 si mai urca media), iar minim ~5.5 dar asta doar cand merg la "consum" si nu trec de 80.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
seba mie la 7000 r/min imi taie acceleratia
cu tr 2- tu cat i-ai dat
baieti consumul il face nr de la adidas..daca vi se pare ca consuma mult d ce v-ati luat 16v...trebuia sa va luati 1.4
uitati spre exemplu la octavian el le stie pe toate..nu e thread sa nu zica ceva..stie tot si de 1.4...1.6...1.6 16v intrebati-l pe el daca aveti nelamuriri...nu atatac pe nimeni dar mai usor cu caterinca
seba nu te mai agita ca nu ai pentru cine
Comment
Comment