If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
fratilor, nu stiu cum obtineti consumurile acestea, dar eu unul, cu trei persoane, pe distantă de 50km, zona de deal, cu variatii de vânt, si acestă distanță o fac zilnic, o viteză de 110-120km la ora, consum de 6,0/6,2l/10km
p.s. difera mult: soferul, cauciucuri, zona geografică, trafic, etc. etc.
fratilor, nu stiu cum obtineti consumurile acestea, dar eu unul, cu trei persoane, pe distantă de 50km, zona de deal, cu variatii de vânt, si acestă distanță o fac zilnic, o viteză de 110-120km la ora, consum de 6,0/6,2l/10km
p.s. difera mult: soferul, cauciucuri, zona geografică, trafic, etc. etc.
rectific, 6,0-6,20/100km
Last edited by clau_prestige; 3 November 2009, 00:36.
Reason: Automerged Doublepost
Hai ca incep eu. Alimentez doar de la OMV (benzina de 95) si traseul pe care calculez consumul mediu este Timisoara-Arad. La un mers f calm (acceleratii fine, depasiri doar cu a 5a, viteza nu mai mare de 110 km/h ) am consumul de 6,5 l/100km. La mers constant 140-160 si o maniera ceva mai agresiva de condus imi ia cam 9. Cam mult, nu? In schimb in oras, la un mers normal ia 8,5 l/100km si asta e ok. Sunt curios si alti posesori de 16v ce consum au.
Sigur n-o s-o dati si pe asta...cenzurati, sa apara doar ce va convine...comunistilor.
Motorul e ok, putin prea supraturat si zgomotos, consum mixt undeva intre 6,5-7,5/100, in exterior intre 5 si 7l/100 daca mergi intre 80 si 120km/h.
In oras intre 7,5 si 10, depinde de trafic.
Din pacate cutia de chibrituri se cam rastoarna, daca bruschezi putin volanul...
am si eu un ph2 16v care papa rezonabil in oras 8% mers sportiv,bara la bara 9% iar afara intre 6-6.5% mers 110-130.chiar pot sa zic ca tine cu casa masina
eu incep s anu mai inteleg ce se intampla cu loganul din dotare: dupa 800km, am consum urban 8.6%, mers fara enajamente, la limita rodajului, 3000-3500 pe unde apuca, iar afara la mers constant 110-120km/h, tot 8.6%. nu mai stiu ujv-ul cum consuma in rodaj, dar ala si aop-ul luau 8% la 140...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Trebe sa dai forje ca ie infundat si trage multa benzina fara rost
PS: eu ce am remarcat, pe vreme urata (umiditate mare in atmosfera, ploaie) benzinarele consuma ceva mai mult (la mine mers frumos 100-110 a iesit ~7,2% unde in mod normal nu sarea de ~6,5-6,7%).
inseamna ca pana la 100-110, 16v in rodaj consuma cat un 1.4 bun de dat in goarna sub 110 am si eu consum mic. a, am uitat ca eram 3 sau 4 in masina tot timpul, chiar si 5 cateodata. dintre care, aia 2 din fata eram eu si mareom deci 6 persoane, bagaj full
pana la urma in conditiile astea, 8.5% e ok...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Deci atunci las-o balta ca are consum normal
Normal ca daca eram eu la volan la masina ta (sg in masina) la regimu asta iesea un 7-7,5% maxim.
Tu vrei sa consume la fel cu sau fara ~300-350 kg...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment