Consumul mediu 1.6 16v 105CP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aris86
    replied
    Originally posted by vvasile View Post
    La mine calculatorul arata 12l, MCV 7 persoane, cu portbagaj 680l, numai in oras, rute scurte 2-4km. O sa stiu mai precis dupa ce realimentez.
    Ala e consumul. Producatorul are un consum urban declarat de 9,7 l/100 km, in conditii ideale (temperaturi 15-25 grade, cauciucuri de vara si umiditate scazuta si doar soferul).

Originally posted by vvasile View Post
    Da, sigur am calculat bine. 368km si au intrat 46l benzina. Si CB arata tot timpul 12.8, pe ultimii 40km a inceput sa scada la 11.5, dupa aceea la 10.9. Dar dupa plinul facut a iesit 12.5l/100km .
    Plinul este facut cu exactitate? Ca poate sa iti mai ramana litri din benzina pe care nu i-ai consumat si de aceea ai calculat eronat. Eu nu am stat sa fac calcule la sutime, dar in principiu consumul dat de CB, corespunde cu ce alimentez.
    Last edited by aris86; 3 February 2015, 11:42. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• vvasile
    replied
    Da, sigur am calculat bine. 368km si au intrat 46l benzina. Si CB arata tot timpul 12.8, pe ultimii 40km a inceput sa scada la 11.5, dupa aceea la 10.9. Dar dupa plinul facut a iesit 12.5l/100km .

Leave a comment:

• mariusstf
    replied
    Cel mai exact cb-u are loganul )). Buna asta mumus.La mine im arata 4,7 5, si consuma 6 6,5!

Leave a comment:

• danut1900
    replied
    Dupa ceva km in extraurban - 9.6 %.

Leave a comment:

• mumus
    replied
    Sigur ai calculat bine? La logan e foarte exact cb-ul.

Leave a comment:

• vvasile
    replied
    Dupa 370km in oras consumul masurat este de 12.5l/100km . CB arata 10.9l, a scazut de la 12.7l, deci nu arata bine. Incalzire la relanti dimineata, rute scurte in oras, 2-5km, in trafic aglomerat dimineata si dupamasa.

Leave a comment:

• Archangel80
    replied
    10,4 dupa cca 1500 km urbani. Viteza medie in jur de 22,5 km/h.

Leave a comment:

• danut1900
    replied
    9.7 pe ultimii 1584 km, viteza medie-23.9.

Leave a comment:

• RADU 1.6 16V
    replied
    Consum extraurban 7,3% , București -Dn1-Bușteni -Cota 1400-Dn1-București, benzina 95 MOL. 5 adulți, portbagaj plin.
    Last edited by RADU 1.6 16V; 22 January 2015, 09:11. Reason: detalii

Leave a comment:

• vvasile
    replied
    La mine calculatorul arata 12l, MCV 7 persoane, cu portbagaj 680l, numai in oras, rute scurte 2-4km. O sa stiu mai precis dupa ce realimentez.

Leave a comment:

• Atenza
    replied
    Ce consumuri de ger aveti?
    Sub 10 nu se vede

Leave a comment:

• danut1900
    replied
    Viteza medie e 23.8 km/h.

Leave a comment:

• cristianu
    replied
    Stai liniștit... Eu am consumul asta urban în Suceava pe timp de iarna ca se circula foarte prost și nu merg pe distante mari. Îmi iese consumul asta la viteza medie de 15 km/h

Leave a comment:

• danut1900
    replied
    Dupa ceva km in extraurban azi am inregistrat un mediu de 9.7 %.

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Originally posted by danut1900 View Post
    Iti voi tine pumnii!
    Se pare că nu i-ai ţinut suficient de bine!
    La urma urmei, ţinând cont de viteza medie orară înregistrată, de faptul că este iarnă afară şi maşina este echipată cu anvelopele corespunzătoare sezonului, cât de puţin vreţi să consume şi un motor aspirat pe benzină de 1,6 litri, chiar el şi cu 16 valve?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google