adica ce vrei sa zici ca nam inteles ironia???
Consumul mediu 1.6 16v 105CP
Collapse
X
-
Salut , eu sunt un incepator intr-ale masinilor , detin un Logan de 1.4 Mpi si as vrea sa-mi iau un Prestige pana-n vara , si as vrea sa-mi spuneti daca merita sau nu , in comparatie cu alte masini de aceeasi putere , Wv , Opel .
Cum se comporta la drum , directia , fiabilitatea etc...
Va multumesc !
Comment
-
eu nu prea pot sa-ti spun cum e in comparatie cu alte masini gen wv opel , oricum la banii la carei dai pe loganel nu prea poti sa iei un wv sau opel cu aceasi motorizare...
eu iti zic doar ca dupa mine masinuta mea isi merita pana la ultimu banut...
sigpic
Comment
-
daca vrei, sau esti pus des in situatia de a depasiri tiruri in panta, atunci prestige dci85cp...daca e sa le iei de noi, prestije-ul merge ca un golf de 1.6 si 100cai, numai ca-i la juma de pret. daca nu le vrei noi, atunci poate nu se merita prestiju'...dar 3 ani garantie la o masina noua, inseamna sa nu bagi bani decat in benzina...si 120000km la una second inseamna ca masina aia a afcut inconjurul pamantului de 3 ori...gandeste-te bine ce vrei sa faci cu masina aia, in plus sau in minus fata de ce faci cu actuala...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Sa vedem daca suntem la unison: cel mai bun raport consum-performante (din cate am citit si aici) il are asta de 1.6 16V urmat de 1.6 si cel mai rau spun eu, cel 1.4. Afara vad ca ''mananca'' la fel ca un 1.4 (7-8) un pic mai mult decat 1.6 8V. Corect?
In oras consuma tot cat un 1.6 8V.
Comment
-
Merci SoNyKel si csebalin ...
Deci , csebalin sa inteleg ca dci-ul e mai tare decat 16V-ul ? Sau poate n/am inteles eu bine ...
Oricum eu vreau sa-mi iau una noua , vorba ta ... trei ani garantie (desi e smecherie mare si cu garantia asta....) sau 120.000 de km se merita .
Da tot n-am inteles pana la urma care e la fel ca putere cu Golful de 1.6 ? dci-ul sau 16V-ul ?
a! si inca ceva ABS-ul cum se manifesta ? .. eu am auzit ca n-ar fi chiar asa de bun...
Comment
-
ABS-ul e foarte bun, e Bosch 8.0 si asta se pune la multe masini, inclusiv la masini scumpe.
Comment
-
Originally posted by Octavian___28 View PostSa vedem daca suntem la unison: cel mai bun raport consum-performante (din cate am citit si aici) il are asta de 1.6 16V urmat de 1.6 si cel mai rau spun eu, cel 1.4. Afara vad ca ''mananca'' la fel ca un 1.4 (7-8) un pic mai mult decat 1.6 8V. Corect?
In oras consuma tot cat un 1.6 8V.
Comment
-
Originally posted by Octavian___28 View PostSa vedem daca suntem la unison: cel mai bun raport consum-performante (din cate am citit si aici) il are asta de 1.6 16V urmat de 1.6 si cel mai rau spun eu, cel 1.4. Afara vad ca ''mananca'' la fel ca un 1.4 (7-8) un pic mai mult decat 1.6 8V. Corect?
In oras consuma tot cat un 1.6 8V.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postmai daca stii cum so turezi depasesti si migu vorba vine , oricum nu am avut probleme desi n-am iesit foarte mult din oras cu ea , ideea e ca e motor de ture , deci daca stii ce vrei de la ea si cum sa io dai e super...If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
Comment