azi am intrat in posesia loganului 1.6.16vX consum in 10 km de cand am luat-o 12% in oras aer conditionat folositX
Consumul mediu 1.6 16v 105CP
Collapse
X
-
o sa scada, chiar mult...si mie la prima mie de km...mi`a luat mult...apoi pana la 5 mii tot sa simtit...dar acum...mai mult de 9 nu`mi ia in orase, cu tot cu ACAm vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!
Comment
-
dap...faza tare dintr-o data mi-a scazut la 8.7 fara aer bine inteles) la 3000 am schimbat viteza:P si acolo a ramas dupa 40 km facuti azi cu ea sa vedem azi mi-am propus sa sa fac in jur de 100 km cu ea
apropo deci in 40 km am ramas uimit ce bine merge e altceva cei care vb de logan sunt chiar fraieri
Comment
-
stiu...si eu tot logan stock 1.6. 16v am, iar la 140-150 ai stabilitate foarte buna pe drum...dar lumea care nu stie vorbeste aiurea de loganuri...sunt masini bune, daca ai grija de ele...sa o stapanesti sanatos stefan! si fara incidenteAm vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
Comment
-
Stabilitate foarte buna la 140-150 km/h? Prea exagerezi, sau poate n-ai mai condus altceva.
Cand aveam loganul, la 140-150 doar cu arcuri sport si cauciucuri de 215 PZero m-am simtit cat de cat in siguranta. Altfel, cum iese din fabrica, cum te ia vantul.
Comment
-
Amu' sa nu exageram in nici un fel. Daca nu este vant lateral puternic masina sta pe drum fara batai de cap, nu-i etalon in materie, dar nici chiar asa.
Intors la TM, portbagaj plin, bitzikla in spate, AC juma' de drum, mers catinel prima parte cat m-am conversat la telefon cu un prieten, medie 81 kmh, consum 5.8%.sigpic
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostStabilitate foarte buna la 140-150 km/h? Prea exagerezi, sau poate n-ai mai condus altceva.
Cand aveam loganul, la 140-150 doar cu arcuri sport si cauciucuri de 215 PZero m-am simtit cat de cat in siguranta. Altfel, cum iese din fabrica, cum te ia vantul.Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
Comment
-
@ceachy: da-ti tu cu 140-150 cu suspensii stock si gume stock, pe 2-3-4 viraje legate stanga-dreapta si-o aduni din sant. nu te baza pe ea, ca nu-i clio rs. chiar deloc...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
eu m`am referit pe drum drept..am gume stock Michelline...iar curbele le iau 20-100 in functie de cotitura...si ca tot veni vorba de gume. La iarna pot circula cu gume mixte? sau doar cu cauciucuri de iarna?Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
Comment
Comment