Pentru o medie de 134,7 kmh a reclamat 8.8%. Vant - nu a urcat nici o data peste 180 kmh din cauza asta, AC tot timpul.
Consumul mediu 1.6 16v 105CP
Collapse
X
-
Pe ce as putea da vina pt. un consum mai mare decat media pentru extraurban(aproape 7% la 100 kmh constant,cu masina goala,resetat din mers, ceea ce mi se pare maricel) si un consum de 7,1-7,4 % strict urban la 24 kmh trafic nu prea aglomerat(ceea ce mi se pare ok)? Repet, sunt foarte multumit de consum in oras, am vazut cred ca maxim 11% urban in cele mai naspa zile din iarna asta, insa nu iese bine afara. Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi...
P.S.: La 3000 rpm am 105 kmh, daca are vreo relevanta, la 1.4 mpi aveam 110 kmh.
Comment
-
Salutare Salutare...Lupeni-defileu-Sadu--Valcea-Valea Oltului-Sibiu mers constant 70-90 si vreo 2 varfuri pana la 140. Sibiu (umblatura muuulta prin Sibu, ca pentru nunta si plin si gol). Sibu-Sebes-Orastie-Simeria-Petrosani-Lupeni...constant 100-120...si varfuri de 150...
Total:516 km
Consum: 6.4
Masina plina "pana-n gat" si 3 persoane
Poze:Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!
Comment
-
Logan by Renault Pure Blood
Nothing beats Low Cost
Comment
-
Eu am facut Roman-Brasov dus intors cu 6,3l mediu.benzina 95 de Luk.a condus nevasta.eu am facut galerie in dreapta impreuna cu cei din spate.sa nu ma intrebati ce distanta si viteza medie ca nu mai stiu, pentru ca a fost in preajma pastelui.multi cunosc traseul foarte bine.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by Deliric88 View PostScuze ca intreb. Dar ce traseu ai parcurs si ce viteza maxima ai avut?
pantelimon - centura popesti
centura popesti - pantelimon
pantelimon - militari
militari - centura popesti
pantelimon - otopeni
otopeni - unirii
unirii - berceni
acelasi traseu zi de zi
viteza maxima 70 treapta 5
fara ambalari aiurea, franat aiurea, stat la cozi aiurea etc etc.Logan by Renault Pure Blood
Nothing beats Low Cost
Comment
-
Originally posted by CriSTI68 View Posthttp://www.milesgallon.com/gas_milea...e=6#calculator
6.9 l/100km
18 litrii din bec in bec
263 km parcursi
constant cu 60 km/h
7.3l/100 km cu a/c
loganul de la munca 1.2, exact acelasi traseu, aceleasi conditii 7.8 - 8sigpic
Comment
-
Din cate observati Cristi merge preponderent pe CENTURA,,iar acolo se merge destul de bine si astfel de consumuri se pot scoate cu usurinta. Pe Centura Bucurestiului se poate merge lejer de la Carrefour Militari pana la Voluntari,,iar spre Pantelimon daca nu prinde coada la Lulis/Tuborg ajunge imediat la Glina si de acolo spre Popesti si Berceni.
Comment
-
Originally posted by CriSTI68 View Postberceni - pantelimon
pantelimon - centura popesti
centura popesti - pantelimon
pantelimon - militari
militari - centura popesti
pantelimon - otopeni
otopeni - unirii
unirii - berceni
acelasi traseu zi de zi
viteza maxima 70 treapta 5
fara ambalari aiurea, franat aiurea, stat la cozi aiurea etc etc.
Comment
Comment