Cum se si povestea pe aici, de acum 1000 ani: CO 95 = CO 98 ca si putere calorica. Adica atunci cand face bum in camera de ardere ies niste ceva de imping pistonul => aceeasi putere in cazul basinilor aspirate.
Consumul mediu 1.6 16v 105CP
Collapse
X
-
Functionarea aia supercalifragilistica a motorului la benizna de 90000 de CO este, de fapt, functionarea normala (ma refer la feonurile de pe Logan), avand in vedere ca in majoritatea cazurilor, benzina de "95" este de 91,92,93In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Da, nu cred ca a masurat nimeni cat are la noi la pompa aia de 95, vorbeam cu cineva care lucra la rafinarie si-mi spunea ca de la ei benzina pleaca ok si are cat trebe sa aibe...
Nu stiu cum se face ca de cate ori am fost pe afara (EU) cu orice masina (Dacia, Ford, VW, Peugeot, BMW, Haudi) cum faceam plinu cu benzina de-a lor, mergea mai bine.
Nu e placebo pt ca s-a intamplat de fiecare data, plinul facut la noi in RO , apoi realimentat in Austria (nu bag din Ungaria)
Comment
-
Originally posted by Octavian View PostDa, nu cred ca a masurat nimeni cat are la noi la pompa aia de 95, vorbeam cu cineva care lucra la rafinarie si-mi spunea ca de la ei benzina pleaca ok si are cat trebe sa aibe...
Nu stiu cum se face ca de cate ori am fost pe afara (EU) cu orice masina (Dacia, Ford, VW, Peugeot, BMW, Haudi) cum faceam plinu cu benzina de-a lor, mergea mai bine.
Nu e placebo pt ca s-a intamplat de fiecare data, plinul facut la noi in RO , apoi realimentat in Austria (nu bag din Ungaria)In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostPlus de asta, pai iarta-ma, dar sa scoti 14 cai in plus doar din benzina
Trebuie si fifthgear sa castige ceva de undeva, ca doar asta este rolul acestor emisiuni.
Pana una alta daca nu venim cu un alt test contradictoriu, eu ii cred.
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postuite zilele astea o sa bag numai Alto 101. sunt curios daca si in ce fel se modifica avansul si timpul de injectie
Comment
-
Originally posted by Octavian View Post
Nu e placebo pt ca s-a intamplat de fiecare data, plinul facut la noi in RO , apoi realimentat in Austria (nu bag din Ungaria)
Comment
-
Alex,,,plateste ala cu mai multi bani si vrea sa se convinga de puterea calorica a benzinei.
Pana atunci eu bag de 95 de la OMV in continuare ca de aia nu mi-a sughitat loganul pana acum
Dar nici din statii NO NAME nu mai bag in viata mea pt ca am patit-o odata cu benzina bagata de la benzinaria Carrefour din Militari. Mai aveam o liniuta la benzina si aia din Carrefour acum vreo 3 ani de Craciun dadeau bonuri de benzina. La 200 de lei iti dadeau un bon de 20 de lei sa alimentezi. Am luat doua bonuri de benzina de la aia si cu alea am alimentat la benzinaria lor( ca numai de acolo puteai alimenta) si pana sa ajung pe centura deja motorul mergea ca dracu si apoi cand am urcat podul spre Bucuresti deja il simteam cum moare sub mine.
Deci,,,in viata mea nu mai bag benzina din aia de la statii NO NAME..nici daca mi-o da unul gratis !
Comment
Comment