Saptamana trecuta un drum Galati-Tecuci. Insa in oras e moarte. MOARTE. Am resetat CBul, si a urcat consumul la 10,4. WTF....
Consumul mediu 1.6 16v 105CP
Collapse
X
-
La mine dupa clapeta nu inchidea bine O-ringul. Prindea aer fals iar consumul am avut 7,5 lit. la 100km mers constant pe autostrada. Acum ca am reusit sa fie bine etansat merge mai bine motorul si consumul o am mai mic 6 lit. la 100km. Motor 1.6 16V Euro4 Logan. Faptul cand o calcam la maxim si doream o accelerare rapida, daca luam un pic inapoi din accelereatie mergea mai bine decat de tot calcata.
Comment
-
La ce viteza constanta aveai 7,5 %?
Si cum se poate verifica daca trage aer fals, sau care-s simptomele?
Eu spre exemplu, ce-as putea verifica la un service in cazul unui consum usor marit dar extraurban(in afara de bujii care-s noi)?
Mersi.Last edited by andreyi; 22 October 2013, 08:23.
Comment
-
Da, si-a dat si un mecanic cu parerea si a zis ca n-are nici o problema motorul cu trasul de aer fals, la cum merge.
ON TOPIC: Consum de 10%, strict urban, viteza medie cam 25 kmh, mers mai vioi (3000-4000 rpm) cel mult treapta 3(chiar si la 65-70 kmh).
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostDa, si-a dat si un mecanic cu parerea si a zis ca n-are nici o problema motorul cu trasul de aer fals, la cum merge.
ON TOPIC: Consum de 10%, strict urban, viteza medie cam 25 kmh, mers mai vioi (3000-4000 rpm) cel mult treapta 3(chiar si la 65-70 kmh).
Originally posted by smaci View Postandreyi"- 10% e prea mult. Cu acceleratie la podea tot timpul nu scoti 10% maxim 8 lit. E ceva defect sau nu-i bine. I-a uitate la senzorul de temperatura daca ai soft sa vezi un pic parametrii. Sau la temperatura la aer admisie.
Comment
-
Mako_Budapesta_Gyor_Bratislava_Brno_Praga_parcare hotel_Brno_Bratislava_Gyor_Budapesta_Mako_Cenad_Ti misoara_Lugoj_Deva.
La dus am mers absolut legal. La intoarcere am rulat mult in jurul a 160 kmh si s-ar putea sa ma gratuleze Rendőrség-u' cu o amenda pentru 170 kmh, dar din moment ce nu m-au oprit, presupun ca am scapat
sigpic
Comment
Comment