If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am venit duminica de la mare,cu masina incarcata,3 persoane la bord+1 bebe de 1 an,mers cu 90-100 km/h.La statia de taxare aveam un consum de 5.6 l /100 km,iar la intrare in Bucuresti,consum a fost de 5.3 l /100km.Am bagat de 200 lei benzina la rompetrolul de la iesirea din CT...cand am intrat in Buc mai imi arata o autonomie de 600 km,care a scazut brusc dupa un drum de 15 km in Buc la 500km...oricum,am ramas impresionat,mai ales ca atunci cand am venit la Ct,am mers cu 130-140-150 pe unde sa putut si consumul a fost de 7.8,7.9 l/100km..oricum ptr un 1.6 16v euro4,chiar a consumat super bine
Postez si eu un consum obtinut in regim 20% urban, 80% extraurban. Am incercat sa mentin o viteza constanta (atat cat s-a putut) si fara acceleratii bruste. Am folosit AC-ul pe aproximativ 30% din distanta parcursa; 2 persoane cu bagaj putin; anvelope de vara 215/45/17 si benzina Petrom 99.
Bucuresti - Slobozia si retur consum 7.8l/100km;
mers 140 pe bord cu doar 3-4 intreruperi generate de trafic cand a trebuit sa franez. bucata de la drajna la slobozia 3-4 depasiri cu a3a, a4a, ture multe etc..
4 persoane.
Păi și având în vedere că,consumul pe Gpl este mai mare decât cel pe benzină cu circa 2 la sută, înseamnă că ăla este consumul normal la 140.
Restul e CanCan......
@Marian
Can can e consumul ala de 7,8% gaz, la 150/ora, iar tu l-ai servit ca adevar. 10-12 la suta e mai aproape de adevar; nu te mai duce dupa toate fentele de pe forum.
LE.
Gaz nu am, dar am 16v asa ca, mai slabiti-o putin cu 7,8%, la 150 km/ora.
Last edited by IancuMIC; 19 September 2015, 19:07.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Eu sunt curios cati au resetat cb-ul la 130 si sa urce pana la 150 si sa o tina acolo vreo 20-30 de km de autostrada. Nici nu visati ce consum de la viteza aia. Mcv-ul ia intre 15 si 18% la 150. Scadem la berlina putin ca e alta cutie si masina mai joasa...dar pana la 7...8....9%...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment