If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Poti sa pui si niste date referitoare la consum - dupa remapare? Probabil s-a mai scris pe undeva ... Sorry!
Ma bate gandul sa-mi fac si eu. Mai ales acuma ca s-a ieftinit tare - 150lei.
cineva de la noi de pe forum a modificat un 16v: admisie, evacuare, axe cu came, soft. 125 de cai. din care cei mai multi au venit gratie camelor si softului pt camele respective. daca retin eu bine, masina a fost testata pe dyno, userul e "STI". "softistul" banuiesc ca a fost doc
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Salutari tuturor. As dori sa achizitionez un logan dar inca nu ma hotarasc. Asa ca vin cu vesnica intrebare (la care ar trebui sa gasesc raspuns in ultimele 10 pagini de aberatii ale voastre): Cat consuma un Logan 1.6 16v in Bucuresti? In regim de mers normal. Fara demaraje, fara schimbari la limitare, etc. Mers normal, de Bucuresti.
Salutari tuturor. As dori sa achizitionez un logan dar inca nu ma hotarasc. Asa ca vin cu vesnica intrebare (la care ar trebui sa gasesc raspuns in ultimele 10 pagini de aberatii ale voastre): Cat consuma un Logan 1.6 16v in Bucuresti? In regim de mers normal. Fara demaraje, fara schimbari la limitare, etc. Mers normal, de Bucuresti.
11% , mai putin numai daca mergi noaptea.
Daca te intereseaza mult consumul, ia dizal, o varianta mai inferioara, dar care sa aibe abs si ac.
Ce traseu te intereseaza si in ce perioada a zilei?
Pantelimon - Obor - Lacul Tei - Billa Floreasca (dimineata ora 7, dupa-amiaza ora 13-14)
Pantelimon - Obor - Foisor - Hala Traian - Unirii - Militari (prin 13 septembrie, pe linia lui 8) - dupa 16, in general seara
Eu m-am gandit la un Laureate 1.6 16v (sau 1.6 normal). Dieselul se exclude deoarece costa cam mult (banii investiti acum nu-i scot eu din consum), costuri de intretinere mari, putere mica a motorului
Multumesc pentru raspunsuri octavian, d-fens si cezar.
Teoretic,la consum 1.6 16v e mai in avantaj fata de 1.6,dar nu prea mult.In functie si de stilul de condus,bineinteles.Una peste alta,eu as alege 1.6 16v.
sincer iati ce crezi tu...daca ne dam o parere si dupa nu esti multumit ne injuri
eu as merge pe 1.6 16v...apropo e mai scump ca dci-ul sin cate stiu eu;)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment