If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Curba de cuplu e copiata dupa cea care care am mai vazut-o pe forum (alb-negru si mica) iar vitezele sunt bazate pe cele date la 1000rpm... Eu doar am facut o reprezentare grafica care sa ma ajute la rodaj...
@Sonykel: Pentru JR5 !!!
ENGINE 1.6 MPI 1.5 dCi 70 1.5 dCi 85
Speed (kph) at 1,000 rpm in
1st gear 6.19 7.89 7.89
in 2nd gear 11.26 14.35 14.35
in 3rd gear 17.45 22.24 22.24
in 4th gear 23.74 30.25 30.25
in 5th gear 31.24 39.82 39.82
(in functie de motor afli viteza pentru fiecare treapta in parte la 1000rpm apoi le inmultesti cu multiplu turatiei gen x4 pentru 4000rpm)
Daca imi spui ce motor ai iti fac eu graficul (dar nu garantez pentru curba de cuplu).
Last edited by Vulpasin; 23 July 2008, 14:09.
Reason: material prost
S-a rezolvat, daca doreste cineva si pentru alte combinatii sunt disponibil. 16v JR5 MCV.jpg
Atasez si curba de cuplu si putere ... grafic-prestige.jpg
OFFtopic: Ca sa ma laud si eu mi-a iesit masina din fabrica sper in 2-3 zile sa o ridic
Nu m-am putut lamuri. Cu ori ce combinatie de rapoarete fac calculul mie nu-mi iese viteza de 74 km/h la o turatie de 2000 rpm. Am alt tip de cutie, sau acul minte?
acul indica cum a fost proiectat, adica cu o eroare de 3-5% sau 5-10km/h. Din cate stiu eu la dacia eroarea este constanta, la masinile "straine" eroarea este proportionala.
Pana una alta poti face rost de un GPS si sa iti satisfaci curiozitatea. Personal eu am aflat ca la 138Kmh dupa bord am 130kmh dupa GPS (probat pe A1)
Au fost mai multe plangeri la dacia referitor la oameni care mergeau ma irepede decat arata vitezomentrul
am citit de un caz in care unu a laut mai multe amenzi desi el mergea cosntant si a facut contestatie la politie si aia au aratat pozele cu viteza pe care o avea. Si atunci asta sa dus la dacia cu masina in brate si sa rezolvat problema iar dacia ia platit amenzile.
1.6 mpi din cate stiu are aceeasi cutie ca si 1.6 16v,adica JH3
edit,acu am vazut ca e vorba de MCV
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
acul indica cum a fost proiectat, adica cu o eroare de 3-5% sau 5-10km/h. Din cate stiu eu la dacia eroarea este constanta, la masinile "straine" eroarea este proportionala.
Pana una alta poti face rost de un GPS si sa iti satisfaci curiozitatea. Personal eu am aflat ca la 138Kmh dupa bord am 130kmh dupa GPS (probat pe A1)
Salut,
Eroarea de kilometraj exista la orice masina. Cea mai mica eroare o are BMW adica 3%.
Logan are "fix" 6%, pe testate si verificate.
De exemplu:
138kmh (viteza la bord) > 6% (eroarea) = 8.28 km/h => 129.72 km/h(viteza reala-GPS)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment