am un logan 1.6 16v din 2012 cu gpl l-am achizitionat cand avea 73000 de km nu stiu daca erau reali sau nu am fost foarte multumit de masina.Acum trei zile mi s-a aprins pompa la ulei am oprit am verificat joja care era uscata iar tot uleiul meu e in filtrul de aer.daca imi puteti da ceva solutii.
Salut, Ulei In Filtrul De Aer
Collapse
X
-
Pune ulei, schimba filtrul de aer, sterge bine carcasa filtrului de aer si dupa cateva sute de km desfa iar la filtrul de aer si vezi urma pe unde a intrat uleiul acolo. Dupa ce ai facut asta si vezi ca treaba persista e bine sa verifici compresia, starea simeringurilor de la supape,..., dar mai intai eu zic sa faci ce am scris in prima fraza. E o parere personala.sigpic
Comment
-
fltrul de ulei nu era imbacsit.am uitat sa mentionez ca o perioada de vreo luna pana am repart-o se tura rau singura iar relantiul oscila de la 1000 pana la 2500 de ture.am inlocuit motorasul pas cu pas fara vreun rezultat apoi altcineva mi-a spus ca trage aer fals si mi-a etansat o garnitura pe la coloana de aer(cea care pleaca de la filtrul de aer si trece pe deasupra motorului unde sunt montate injectoarele de gaz).multumesc
Comment
Comment