Originally posted by Ivan Marian
View Post
Discutii generale 1,6 16v
Collapse
X
-
ieri sau alaltaieri am vazut in Sebes pe un trailer Logan 1,9 dci si sandero 1.6 16v cu embleme de renault pe ele.
venea din directia pitesti si se indrepta spre iesirea din tara.
erau usor restilizate dpv estetic. loganul avea discuri pe spate, 5 prezoane la roata iar jantele erau din seria care se pune pe renault
Comment
-
Sandero 1.6 16V e previzibil dar Logan 1.9 dCi ? Noi nu avem nici 1.5 dCi 110CP si punem 1.9 ? Cu motoarele astea + imbunatatirile aferente nici nu vreau sa stiu cat costa cea mai scumpa .'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Probabil ca sunt pt Rusia sau undeva oricum in afara europei. Dar nu stiu insa daca transportul spre rusia se face prin moldova/ukraina sau ce cautau pe la sebes.
Pt europa nu sunt pt ca in toate tarile din europa loganul se vinde sub numele Dacia si nu renault.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
pai cred ca in magazinele dacia nu se pot vinde decat sub sigla dacia
iar sub sigla renault sigur se vand in magazinele renault
din cate stiu eu logan se fabrica si sub sigla renault si dacia si mahindra deci aceias masina sub alta firma iar ca exemplu putem lua si citroen c1 care este aceias masina cu peugeot107 dar se vand in firmele respective si sant facute in aceias fabrica daca nu ma insel in polonia dar nu stiu sigur
Comment
-
Repet, in Europa de Vest in NICIO TZARA loganul nu se vinde sub numele de reno. Sunt cateva tzari in Europa de est unde se intampla asta (Rusia, belarus, ukraina ) dar in occident NICAIERI.
Si tocmai de asta nu se vinde, pt ca reno "nu vrea sa se faca de ras" cu modele low cost ca loganul. De aia il lasa cu numele DACIA, pentru ca strainii sa nu asocieze numele reno cu o masina ieftina si slab calitativ cum este loganul fata de alte masini. De altfel nici Symbol nu se vinde nicaieri in vest.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Originally posted by bossake View PostSi tocmai de asta nu se vinde, pt ca reno "nu vrea sa se faca de ras" cu modele low cost ca loganul. De aia il lasa cu numele DACIA, pentru ca strainii sa nu asocieze numele reno cu o masina ieftina si slab calitativ cum este loganul fata de alte masini. De altfel nici Symbol nu se vinde nicaieri in vest.Dacia Logan Laureat, 1.6 16V 105cp, Bleu Electrique
Comment
-
@bossake
In Ungaria se vinde totusi Symbol, sub numele de Thalia.
Nu stiu daca te poti lua dupa politica de vanzari pentru a-i critica. De exemplu, Fluence este numai la noi, in Turcia si Rusia (parca).
In Franta au si Lattitude, care nu apare la noi si care arata ca un VW Passat CC. Etc.Last edited by Ruud; 7 December 2010, 21:02.Martinel rules!
Comment
Comment