Sunt mulțumit că ați înțeles ideea. Și e clar că dintre toate cel mai important lucru pe care l-am făcut a fost cumpărarea de cauciucuri de iarnă. Restul investițiilor sunt mofturi!. Românii nu înțeleg diferența majoră între cele două tipuri. A fost nevoie de o lege (încă neaplicată) ca să se miște ceva. Nici media(emisiunile tv) nu ajută oamenii să înțeleagă că e mai important să ai cauciucuri de sezon(chiar și un brand mai ieftin) pe o mașină de calitate medie(logan) decât să ai un merțan și să umbli acum cu slicuri. Cunoscuții mei se uitau la mine ca la unu dus când am dat prima dată jos michelinurile(noi) de vară și am pus altele noi de iarnă (octombrie 2007). Acum au început chiar să îmi ceară sfaturi de genul ”să mai aștept?” sau ”care sunt mai bune?”. Câțiva au pregatite seturi de vară/iarnă și așteaptă să fac primul pasul, apoi acționează. Deci se poate!
Plus că este o investiție pe care nu o faci toată ziua și cu o exploatare corectă (rotația si echilibrarea) pot trece ani mulți fără să mai ai alte costuri(eu am trei și mai sper la doi).
Plus că este o investiție pe care nu o faci toată ziua și cu o exploatare corectă (rotația si echilibrarea) pot trece ani mulți fără să mai ai alte costuri(eu am trei și mai sper la doi).
Comment