ce dura o fost asta
Discutii generale 1,6 16v
Collapse
X
-
Un cost schimbare cauciucuri vara pe jantele de pe masina stie careva?
Comment
-
Poti face publica ideea Iancule fara firma respectiva...ideea era si de cat costa manopera?!
Comment
-
Imi poate spune cineva de ce spirele de la partea superioara a alternatorului are culoare gri, in comparatie cu restul bobinajului are culoarea cuprului? Pe tester nu erau pb. Am obs abia acasa dupa ce pusesem masina pe tester. Nici becu de baterie din bord nu se s a aprins.
Comment
-
Originally posted by Stefan1987 View Posthttp://www.tuningautoaccesorii.ro/pr...___PRET_PE_SET a fost o eroare...oare cum sunt la calitate jantele ART?
Comment
-
Originally posted by gekaneu View PostImi poate spune cineva de ce spirele de la partea superioara a alternatorului are culoare gri, in comparatie cu restul bobinajului are culoarea cuprului?Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
AJUTOR, dupa ce merg cu masina si ma dau jos cand ating usa sa o inchid ma curentez de tot in sus sar, orice ating metalic sau pe oricine !!! de 1 an jumate nu am patit, aceleasi huse aceleasi haine, si alte persoane pe care le-am lasat cu masina la fel. ma dispera, si daca nu de masina de orice altceva ma ating face scanteie........HELP
Comment
-
Si la mine aceeasi poveste, dar eu stiu de unde e problema ... e de la bluza mea de training care prin frecare cu bancheta de la masina ma incarca cu multa energie, iti dai semama ca mereu cand cobor din masina ma curentez.
Comment
Comment