Si nu se poate pune filtru de polen daca nu a avut din fabrica? Intreb si eu.
Discutii generale 1,6 16v
Collapse
X
-
Daca faci un "swap" intre anvelopele fata => spate, o sa trebuiasca echilibrare ? Momentan chiar si la ~ 190 km/h nu am pic de tremurat, totul este smooth. Alea de pe spate se vede ca sunt uzate mai putin (masina are 35k km) si ma gandeam sa fac un schimb. Are rost ?'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Schimba fara griji! Si o re-echilibrare a rotilor nu strica niciodata. Eu am avut surpriza sa constat ca dupa 1 an sa am TOATE jentile strambe. Si nu tremura decat pe la 130-140km/h in colo.
SAU
La km tai presupun ca ai rezerva noua. I-ati mai bine o anvelopa noua, identica cu rezerva, pune-le pe fata si gata. Ai gume noi pe fata si foarte bune pe spate. E important sa ai gume bune "cu carne" si pe rotile spate. Pe asfalt ud, SI rotile spate sunt foarte importante.
PS Incearca si umflarea cu azot. Unii sunt chiar multumiti.
Comment
-
16 supape=4supape/cilindru. 2 de admisie, 2 de evacuare. cele de admisie au diametrul mai mare decat cele de evacuare, ceva de genul 25mm/22mm, daca nu ma insel. scaunele ar trebui sa fie diferite ca dimensiuni, dar din acelasi material.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
mersi seba ! sa inteleg ca injectorul bate undeva intre supapele de evacuare ? la mijloc ? sau bate numai din una ?
am gasit pe ebay supape de evacuare pentru k4m speciale pentru folosirea GPL.
cica se duc supapele si scaunele de evacuare mai repede.
da ma gandesc ... daca pun supape mai tari nu sufera scaunul supapei ?
Comment
-
are cineva vreo idee cum sa ridic usile un pic mai sus? pe stanga spate imi atinge de caroserie putin, si cea de la sofer se freaca cuiul de mecanismul de inchedere
sal, aveti vre-o idee cum as putea sa ridic usile un pic mai sus, pentru ca usa stanga spate imi atinge de caroserie sus, iar cea de la sofer se atinge cuiul ala de mecanismul de inchidere
Comment
-
Originally posted by gl_mmm View PostSchimba fara griji! Si o re-echilibrare a rotilor nu strica niciodata. Eu am avut surpriza sa constat ca dupa 1 an sa am TOATE jentile strambe. Si nu tremura decat pe la 130-140km/h in colo.
SAU
La km tai presupun ca ai rezerva noua. I-ati mai bine o anvelopa noua, identica cu rezerva, pune-le pe fata si gata. Ai gume noi pe fata si foarte bune pe spate. E important sa ai gume bune "cu carne" si pe rotile spate. Pe asfalt ud, SI rotile spate sunt foarte importante.
PS Incearca si umflarea cu azot. Unii sunt chiar multumiti.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Pe Logan dci 85 cp este un mecanism de directie electro-hidraulic. Pompa de servo este electrica si amplasata in fata dreapta, extrem de usor avariabila la accidente usoare. Din cate stiu eu este cu asistare variabila, adica se reduce asistarea la viteza mare. Caseta de directie in sine nu stiu in ce fel este diferita.sigpic
Comment
Comment