Capac Motor 1.6 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Capac Motor 1.6 16v

Salut.
    Stie cineva unde gasesc capac motor pentru Logan Prestige(ca si la diesel) ca cel din imagine?
    Daca stie cineva va rog frumos dati un cod si un pret. Multumesc.
    Attached Files
    Last edited by Shaloo; 7 February 2009, 00:40.
    fara linkuri externe

la dezmembrari sau piese auto. cere de renault clio ca cred ca se potriveste. daca ceri de logan sigur nu au ca cei de la dacia au spus ca nu mai pun acel capac ca nu e nevoie(sau sa nu sara preturile cu inca 500 de euro pentru acel capac)
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

apropo eu am capac genu la a mea

Comment

Treaba cu capacul este cu dus-intors....eu am un megane 2 1.6 16V, si nu am acel capac. Am inteles ca era o problema cu bobinele de inductie, care se incingeau ff tare si din cauza capacului care nu lasa sa intre si aer rece, si se ardeau, motiv pt care au scos si de pe megane acel capac, pt a fi mai aerisite.
        Acum....stiu ca motorul meu nu este acelasi cu cel de pe logan 1.6 16V, dar caldura degajata, bobinele....s-ar putea sa fie aceleasi.Mai bine fara capac, si vizite mai putine in service, de cat cu capac si schimbat bobine.....iar daca masina este in garantie, dar tu ai pus capacul...si se arde vreo bobina, se pot lua de tine ca din cauza capacului s-au ars, si nu le schimba pe garantie.

sigpic

Comment

Originally posted by GJ-85-SRY View Post
          apropo eu am capac genu la a mea
          Pune si tu o poza aici sa vedem cum arata.
          E original Dacia sau l-ai pus tu?
          fara linkuri externe

Comment

o sa fac o poza
            asa am cumparat masina cu el

Comment

ai uitat de poza cu capacul da la motor nu de alta dar santem curiosi

Comment

deci un ph2 laureate 1.616V are acel capac si altul nu? deci chiar ca aceste capace s-au pus ceva in genul: pe asta punem, pe asta nu. pe asta punem, pe asta nu..una da, alta ba
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

te-ar mira ca pe unele sa se puna si pe unele nu?
                  fara linkuri externe in semnatura

Comment

nu ma mira nimic. asta e inca un argument care imi intareste ceea ce stiu deja, legat de unele acesorii de pe logan

Comment

Nu cred ca exista acel capac pe nici un logan, alea sunt doar pe renault.
                      Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail.

Comment

daca cineva a scris mai sus ca are, cum zici ca nu este pe nici un logan?

Comment

Confirm afirmatia, nu exista asa ceva pe nici un Logan.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

scuze baieti nu are nici al meu m-am inselat
                            si nici prestij nu are m-am uitat la un prieten

Comment

uf credeam ca neau pacalit pe toti

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google