eu l`am luat joi seara de la dealer... in primele 2 zile am facut 280 km(oras, europeana, macadam) si nu se aude nimic suspect... merge bn, motorul suna frumos, rotund... cand an luato, la primii 7 km in oras, m`am uitat in comp bord si imi arata un sonsum de 25%, dar acu s`a stabilizat pe la 8...azi am resetat cb k ma duc maine la rar la Piatra Neamt(sunt din Roman) sa vad ce consum imi da...
ps: eu i`am pus anvelopele de iarna dupa primii 5 km,,, dar tot nu am auzit zgomote suspecte...
@ proteinman: si eu am patito cu un Logan PH1, acu 2 ani in Iasi, knd am agatat cu oblinga dreapta coltul unui microbuz parcat in stratie(am intrat cu viteza k trebuia sa iau pe cnv, da i`am deschis geamul si i`am zis sa o inpinga la loc... a mers si nu a facut probl, dar nu recomand sa incercati...) )
mai ales ca la mine sunt si electrice si nu ma risc sa incerc sa le pliez...
ps: eu i`am pus anvelopele de iarna dupa primii 5 km,,, dar tot nu am auzit zgomote suspecte...
@ proteinman: si eu am patito cu un Logan PH1, acu 2 ani in Iasi, knd am agatat cu oblinga dreapta coltul unui microbuz parcat in stratie(am intrat cu viteza k trebuia sa iau pe cnv, da i`am deschis geamul si i`am zis sa o inpinga la loc... a mers si nu a facut probl, dar nu recomand sa incercati...) )
mai ales ca la mine sunt si electrice si nu ma risc sa incerc sa le pliez...
Comment